Görüş Bildir
Haberler
Dogecoin Yine Uçtu! Elon Musk'tan Üst Üste Dogecoin Paylaşımları

Dogecoin Yine Uçtu! Elon Musk'tan Üst Üste Dogecoin Paylaşımları

Son haftaların en çok gündemde olan kripto para birimlerinden biri olan Dogecoin, bugün yine yükselişe geçti. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, sosyal medya hesabından üst üste Dogecoin paylaşımları yaptı ve kripto para Dogecoin’in değeri yükseldi. Peki, Dogecoin ne kadar oldu? İşte son dakika Dogecoin haberleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elon Musk, Twitter hesabından roket fotoğrafı paylaştı ve altına ‘Doge’ yazdı. Sonrasında bir filmden bir sahneye kendinin ve Dogecoin’in simgesi olan köpeğin fotoshoplu halini ‘bir şey değil’ diyerek paylaştı. Elon Musk’un son tweeti ise ‘Dogecoin halkın kripto parası’ oldu.

Degocoin Ne Kadar Oldu?

Degocoin Ne Kadar Oldu?

Elon Musk’ın yaptığı bu paylaşımlar sonrası Dogecoin yükselişe geçti ve yüzde 75 değer kazandı. 

Dogecoin, 29 Ocak’ta Reddit kullanıcılarının organize olması ve Elon Musk’ın paylaşımı sonrası bir günde yüzde 812 değer kazanmış, sonrasında da fiyatlarında düşüş yaşanmıştı.

4 Şubat’ta saat 14.00 itibariyle 1 Dogecoin 0,0533 dolardan satılıyor.

DOGECOIN NEDİR?

Dogecoin, 2013 yılında parodi olarak yaratılmış bir para birimi. Üzerinde maskot olarak Japon shiba inu köpeği bulunan Dogecoin, 2010 yılında ortaya çıkan bir internet esprisine gönderme yapıyor. Adobe'tan bir ürün grup yöneticisi Jackson Palmer ve IBM'den yazılım mühendisi Billy Markus, Dogecoin'i çok da fazla üzerinde düşünmeden yarattıklarını söylüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın