Görüş Bildir
Haberler
DNS Değiştirmeden Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir

DNS Değiştirmeden Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir

Barış Ay
21.01.2014 - 13:22 Son Güncelleme: 27.01.2014 - 23:43

DNS değiştirmeden yasaklı sitelere nasıl girilir

Yasaklı siteler artık her internet kullanıcısının canını sıkan ve sınırsız sörf yapmanın önünde ki en büyük engellerden birisidir. Peki, nasıl olacak da internetten yasaklı sitelere girebileceğiz. Uzun yıllar boyunca bilgisayar kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu sınırsız bir erişim için DNS değiştirme yöntemini kullandı. Fakat DNS değiştirme yönteminin aslında internet kalitesinin düşmesine neden olduğunu öğrendikten sonra birçok kullanıcı bu yöntemden vazgeçti. Bu yöntem yerine çok daha kullanışlı olan ve sizin sıkıntısız bir şekilde yasaklı sitelere girmenize yardımcı olacak servisler mevcut. Bunların başında da proxy servisleri yer alıyor. Program aracılığı ile kullanılan yasaklı sitelere giriş yöntemleri en kullanışlı yöntemlerin arasında yer alıyor olmasına rağmen bu program minimum orta seviye bir bilgisayar kullanım bilgisine ihtiyaç duyuyordu.

Ayrıca düşünüldüğü kadar da uğraşsız bir ulaşım yöntemi değildi. Bu nedenle kullanıcılar proxy servisini hazır olarak bizlere sunan ktunnel ve vtunnel gibi internet sitelerini denemeye başladılar. Bu internet siteleri çok güzel bir şekilde yasaklı sitelere giriş aşamasında bizlere yardımcı olabiliyorlardı. Fakat bugün geldiğimiz nokta da bu internet siteleri de yasaklandı. Dolayısıyla artık internet sitelerine erişim için farklı kaynaklar kullanmamız gerekecek. DNS değiştirmeden ya da hiçbir yazılım ile uğraşmadan internette sörf yapmanıza yardımcı olabilecek en faydalı sitelerden birisi Proxtik.com’dur.

Bu web sitesi sayesinde herhangi bir DNS değiştirmenize gerek kalmadan ya da kesinlikle ek bir yazılıma ihtiyaç duymadan ktunnel kalitesinin çok üstünde bir kalite ile istediğiniz yasaklı sitelerin tamamına giriş yapabilirsiniz. Üstelik tamamen Türkçe olması ve sizlere en sinir bozucu olan splash adını verdiğimiz sayfanızın tamamında açılan internet sayfası reklamlarını sunmuyor olması da en büyük avantajdır. Siz de internette artık hiçbir işlem ile uğraşmadan yasaklı sitelere girmek istiyorsanız hemen Proxtik’e ulaşın sınırsız gezintinin keyfini yaşayın.

Kaynak: http://blog.proxtik.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın