Görüş Bildir
Haberler
Dns Ayarları

Dns Ayarları

Barış Ay
02.01.2014 - 13:35 Son Güncelleme: 07.08.2014 - 19:17

Dns Ayarları

DNS ayarlarınızı değiştirdiğiniz taktirde ülkemizde erişime kapatılmış olan bir çok web sitesine tamamen sorunsuz bir şekilde sanki o web sitesi yasaklı değilmiş gibi erişebilirsiniz. Tabii, bunu yapmak için de öncelikle DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Sitemiz de DNS ayarlarınızı nasıl değiştirebileceğinize dair de uzunca bir yazıyı bulunuyor, eğer nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız o yazıya göz atabilirsiniz.

Nitekim DNS adresleri sürekli sabit tutulduğunda her istediğiniz siteye giremeyebilirsiniz. Çünkü bu erişim adreslerini kullanan insanların sayısı arttıkça buna bağlı olarak yavaşlamalar görülebilir ve bunun yanı sıra biliyorsunuz ki bir çok DNS adresi insanların erişim yasağını aşamaması için yasaklanıyor. Bu yazımızın altında kullanılmasını tavsiye ettiğimiz en çok kullanmaya uygun ve sorunsuz DNS adresleri bulunmaktadır.

Bu adreslerden birini denediğiniz taktirde istediğiniz web sitesine hala giriş yapamıyorsanız öncelikle ön belleğinizi temizleme işlemini gerçekleştirin. Buna rağmen DNS ayarları çalışmıyorsa ve istediğiniz siteye giriş gerçekleştiremiyorsanız alternatif olarak diğer bir DNS adresini kullanmayı deneyin.

Kaynak: http://blog.proxtik.com/dns-ayarlari/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın