Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli Kavşağı'na Sinan Ateş Pankartı Asıldı

Devlet Bahçeli Kavşağı'na Sinan Ateş Pankartı Asıldı

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş için CHP Gençlik kolları tarafından Manisa’da Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı’na 'Sinan Ateş'i torbacılara vurdurtan katil kim?' yazılı pankart asıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pankartın asıldığı sırada çekilen video sosyal medyada yayınlandı.

Pankartın asıldığı sırada çekilen video sosyal medyada yayınlandı.

Manisa'daki Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı, MHP'li Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırıldı. CHP Yunusemre Gençlik Kolları bugün “Sinan Ateş'i  torbacılara vurdurtan katil kim?' yazılı pankart astı.

"Biz gençler olarak artık kaybettiklerimizi anmak veya anılan kişi olmak istemiyoruz"

Sosyal medyada yayınlanan videoda, CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan şunları söyled:

“Biliyorsunuz ki geçtiğimiz aylarda Ankara’nın orta yerinde Sinan Ateş’i torbacılara vurdurdular. Kimse görmedi, kimse duymadı ve kimse bilmedi. Eğer ki bu memleketin bir ferdi sırf düşünceleri yüzünden karanlık güçlerce katlediliyorsa hesabını sormak, arkasını aramak da boynumuzun borcudur. Biz gençler olarak artık kaybettiklerimizi anmak veya anılan kişi olmak istemiyoruz. Hangi görüşten olursak olalım, hepimizin tek bir ortak paydası var o da bu memleket. Sinan Ateş için adalet istiyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
6
4
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

MHP içinde de kıpırdanma var gibi duruyor bu konuyla alakalı ama zannetmiyorum. Yavru köpeklere dönüştü ülkücülerin mhp'li ayakları.

Pasif Kullanıcı

Vay,şık hareket,aferin gençlere..

haluk kara

Gençler kendi partilerine baksa daha mantıklı olmaz mı? Örneğin, Deniz Baykal'ın videosunu kim sızdırıp K.K'nu genel başkan yaptırdı?

Balkan Türkleri

Bahçeli bunağının da koltuğu korumak için yapabileceklerinin sınırı yok.İlkesiz herif demokrasimizi bile katletti başkanlık sistemine destek vererek insan ca... Devamını Gör