Görüş Bildir
Haberler
Dev Anket Sonuçlandı: Sizin Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin En Çekici Erkekleri

Dev Anket Sonuçlandı: Sizin Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin En Çekici Erkekleri

Pelik Süper
08.04.2015 - 15:53 Son Güncelleme: 08.04.2015 - 16:47

Toplamda 634.000 kişinin oy kullandığı ve 1.236.000 görüntülenme sayısına ulaşan devasa anketin sonuçları sonunda belirlendi.

Buna göre, işte Türkiye'nin en çekici ve en seksi 8 erkeği:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önceki aşamalar:

Daha önceki aşamalar:

8. Çağatay Ulusoy

8. Çağatay Ulusoy

İşte 8. sıranın yakışıklısı; Çağatay Ulusoy. Hayatımıza girip yakışıklılığını gösterdiği hızla grupları bir bir eledi. E Grubuna düşen Çağatay'ın rakipleri; Tarkan, Keremcem ve Gökhan Keser'di. Bu gruptan Tarkan'la çıkan Çağatay; megastarımızı hiç acımadan geride bıraktı. Fakat çeyrek finalde Kıvanç Tatlıtuğ'la eşleşmesi onun kaderini Beşiktaş'la aynı yapmaya yetti.

7. Murat Boz

7. Murat Boz

Murat Boz bu listede 7. sırada yer alıyor fakat bu yarışma ile onun yakışıklılığını sorguladığımızı sanmasın. Bu sebeple kendi şarkısını ona yolluyoruz 'Sorgularım seni yanıltmasın, Sana iltimas bitmez bende'

Önce Nejat İşler'in gözünün yaşına bakmadı, fakat ardından Mehmet Günsur'un karşısında neredeyse 40.000 oy geride kalarak Türkiye'nin en yakışıklı 7. erkeği oldu.

6. Kerem Bürsin

6. Kerem Bürsin

Liseli bir çocuk olarak hayatımıza girdiğinde; bozuk aksanı ve karizmatik bakışlarıyla Türk insanına kızıl erkeğin gücünü göstermeye gelmiş gibiydi. O da Gürbey İleri ve Berk Oktay'a acımadan bir üst tura çıktı. Ama Engin Altan'la karşı karşıya gelmek neredeyse 10.000 oy aşağıda kalmasıyla sonuçlandı; 6. sırada Kerem var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ahmet Kural

5. Ahmet Kural

Komiklik her zaman iş yapar. Ama Ahmet Kural bunu keskin bakışları ve bıyıklarıyla başka bir boyuta çıkardı ve bunun sayesinde Türkiye'nin en yakışıklı 5. erkeği olmayı başardı. Önce Tolgahan Sayışman'ı solladı ardından Burak Özçivit'le çeyrek finalde karşı karşıya kalınca şansı bu sefer ona sadece hafifçe sırıtttı ve Burak'ın karşısında %33 oy oranıyla geride kaldı.

4. Engin Altan Düzyatan

4. Engin Altan Düzyatan

Yakışıklılık karizmatik ses tonuyla birleşince tabi ki 4. sıra Engin Altan'ın olacaktı. İlk başta karşısında, yürüdüğü yerleri sallayan Kenan İmirzalıoğlu varken ondan 10.000 oy fazla alarak bir üst tura çıktı. Çeyrek finalde Kerem Bürsin'i geçip yarı finalde bıyık engeline takıldı; çünkü karşısında Burak Özçivit vardı.

3. Mehmet Günsür

3. Mehmet Günsür

Neresinden bakarsak bakalım karşımızda bir yakışıklılık füzyonu var. Kültür, vizyon, serseri ruh bir tarafa her daim aynı etkileyicilikte kalma özelliği olan biri Mehmet Günsür. Tanıdığımızdan günden beri bir Johnny Deep'e benzettik bir başkalarına, ama o yıllardır 'kendi' olarak 3.lüğü çok hak etmişti. Yarı finale Kıvanç Tatlıtuğ'la çıkmanın haklı 3.lüğünü yaşıyor.

2. Burak Özçivit

2. Burak Özçivit

Belki de bıyığın mucizeler yaratabileceğini o da bilmiyordu. Bir gün bıyıklarıyla karşımıza çıktı ve hala daha hayranlıkla ona bakmaya devam ediyoruz. Artık her şeyin aranılan yüzü o, fazlasıyla etkileyici, fazlasıyla cool. Finale kadar çıkmayı başardı, buraya gelene kadar Buğra Gülsoy'u, Ahmet Kural'ı ve Engin Altan'ı son hızla geçti. Karşısında Kıvanç Tatlıtuğ vardı; Kıvanç'ın 15bin oy gerisinde kalmak işte bu 2.liğinin arkasında yatıyor.

1. Kıvanç Tatlıtuğ

1. Kıvanç Tatlıtuğ

Türkiye'nin en yakışıklı erkeği. Bunu biz söylemiyoruz. İçlerinde onu deli gibi sevmeyeninden tutun, posterlerini boy boy duvarlara asanına kadar birçok katılımcının oy kullandığı bu dev anket söylüyor. Girdiği tüm gruplardan arada büyük farklarla, öyle kolay çıktı ki, son dakikalarda neredeyse bitiş çizgisine şımararak yürüyen atlet gibiydi. Önüne kim geldiyse devirdi. Kıvanç Tatlıtuğ; TÜRKİYE'NİN EN YAKIŞIKLI ERKEĞİ 🏆

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
33
19
10
9
8
8