Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba'dan Trabzonspor'a Gözdağı

Demba Ba'dan Trabzonspor'a Gözdağı

Ulaş
06.12.2014 - 12:40
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-Beyaz formayı giydiği ilk günden itibaren Kara Kartal'ı uçuran Demba Ba, Trabzonspor maçı öncesi formunun zirvesinde. Senegalli yıldız dünkü idmanda attığı 6 golle Bilic'in yüzünü güldürdü, rakibe ise gözdağı verdi.

Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında Chelsea'den kadrosuna kattığı Demba Ba, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Senegalli futbolcu, maçlardaki performansını idmanlarda da sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon forma giydiği 17 karşılaşmada rakip fileleri 15 kez havalandıran tecrübeli futbolcu, son çalışmada da göz doldurdu. Yarım sahada yapılan çift kale maçta Ba, rakip kaleye tam 6 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Onun bu formu, teknik direktör Slaven Bilic ve kurmaylarını çok memnun etti. Ba'nın yanı sıra Gökhan Töre ve Sosa da asistleriyle öne çıkan isimler oldu.

Hazırlıklar tam gaz

Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla başlayan Beşiktaş, Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen çalışmaya 20 dakikalık koşu ile başladı. Sarıyer ile oynanan kupa maçında forma giyen futbolcuların hafif bir çalışmayla idmanı tamamladıkları bildirilirken, antrenman sırasında son derece hırslı oldukları ifade edildi.

Cardozo ve Ekici'ye önlem

Teknik direktör Slaven Bilic'in, Karadeniz ekibinin hücumunda büyük rol oynayan Mehmet Ekici ile birlikte gol yollarındaki yıldız ismi Oscar Cardozo'ya yakın markaj uygulayacağı öğrenildi. Normalde alan markajıyla maçlara çıkan Hırvat çalıştırıcı, bu kez farklı bir sistem deneyecek ve Pedro Franco ile Atiba'yı Cardozo'ya; Veli ve Sosa'yı ise Ekici’ye yakın oynatarak bu iki isme boş alan fırsatı vermeyecek. Trabzon'un duran toplardaki etkinliğini de dikkate alan Bilic, uzun boyu sebebiyle Demba Ba'yı bu tür pozisyonlarda geriye çağırarak, savunmasına takviye yapacak.

  • Fanatik
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0