Görüş Bildir
Haberler
DC Filmlerine Koronavirüs Engeli: DC Filmleri Vizyon Tarihleri Ne Zaman? DC Filmleri Ne Zaman Vizyona Girecek?

DC Filmlerine Koronavirüs Engeli: DC Filmleri Vizyon Tarihleri Ne Zaman? DC Filmleri Ne Zaman Vizyona Girecek?

GNS
10.03.2022 - 20:00

Warner Bros.'dan sinemaseverleri üzecek bir haber geldi. Uzun süredir beklenen bazı DC Comics filmlerinin vizyon tarihlerinin, koronavirüs pandemisinin artması sebebiyle ertelendiği ifade edildi. Bu yıl içerisinde vizyona girmesi beklenen “Aquaman And The Lost Kingdom”, “The Flash” ve “Black Adam” filmlerinin tarihleri önümüzdeki yıla ertelendi. Peki DC filmleri ne zaman vizyona girecek? DC filmleri ne zamana ertelendi? DC filmleri vizyon tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinemaseverlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği DC filmlerinin ertelendiği öğrenildi. Warner Bros. ile birlikte çalışan DC Comics'in süper kahramanlarından Flash, Aquaöam ve Adam'ın hikayelerinin bu yıl içerisinde vizyonda seyircisi ile buluşması bekleniyordu. Fakat koronavirüs DC'ye engel oldu. Pandemi dolayısıyla 2022'de yayınlanması beklenen bazı filmlerin önümüzdeki seneye ertelendiği öğrenildi. Peki DC filmleri ne zaman vizyona girecek? DC filmleri ne zamana ertelendi? DC filmleri vizyon tarihi ne zaman? Detayları sizin için derledik...

DC Filmleri Ne Zaman Vizyona Girecek?

DC Filmleri Ne Zaman Vizyona Girecek?

Başrolünde Jason Momoa'nın yer aldığı Aquaman filminin devamı “Aquaman And The Lost Kingdom”ın, 16 Aralık 2022’den 17 Mart 2023 tarihine ertelendiği ifade edildi. 

Başrolünü Ezra Miller'ın üstlendiği The Flash'ın 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi bekleniyordu. Yeni açıklamaya göre The Flash, 23 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek. 

Hızlı ve Öfkeli serisinden tanıdığımız Amerika'nın en sevilen aktörlerinden Dwayne Johnson'ın başrolde olduğu Black Adam'ın vizyon tarihi ise 3 ay ertelenip, 21 Ekim 2022'ye alındı.

DC Filmleri Vizyon Tarihleri Ne Zaman?

DC Filmleri Vizyon Tarihleri Ne Zaman?

“DC Süper Evciller Takımı” animasyonu, 29 Temmuz 2022’ye ertelendi.

Shazam! Fury Of The Gods” filmi ise vizyonda erkene alındı. Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen filmin yayın tarihi 12 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın