Görüş Bildir
Haberler
Damla Colbay Kimdir? Damla Colbay Dizileri Hangileri?

Damla Colbay Kimdir? Damla Colbay Dizileri Hangileri?

Taha Çiftçi
08.05.2022 - 14:50

Çeşitli dönemlerde popüler olmuş dizilerin sevilen karakterlerini canlandırması ile meşhur, Hekimoğlu ve Yalnız Kurt dizilerinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Damla Colbay'ın hayatı merak ediliyor. Başarılı oyuncu Damla Colbay'ın oynadığı diziler ve bu dizilerde gösterdiği oyunculuk takdir toplarken, Damla Colbay'ın yaşı ve sevgilisi hakkında bilgi edinmek isteyenler mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Damla Colbay Kimdir?

Damla Colbay Kimdir?

14 Ocak 1993 tarihinde dünyaya gelen başarılı Türk Oyuncu Damla Colbay İzmir doğumludur. Oğlak Burcu olan Damla Cobay, Karşıyakalıdır. Bir ablası olan Colbay, ilkokulu, ortaokulu ve liseyi İzmir'de okudu. Üniversite eğitimini de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Sahne Sanatları bölümünde tamamlayan Colbay, eğitim hayatı bittikten kısa bir süre İstanbul'a geldi.

Takvimler 2013'ü gösterdiğinde staj yapmak için geldiği İstanbul'da Yasemin Özbudun ile tanışıp profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan Colbay, ilk kez 2014 yılında 'Kara Para Aşk' adlı dizinin kadrosunda yer alarak televizyon ekranlarına 'Merhaba' dedi.

İlk Başrol 'Hayat Mucizelere Gebe'

İlk Başrol 'Hayat Mucizelere Gebe'

Kariyer basamaklarını hızlıca tırmanan Damla Colbay, ilk başrolünü 2015 yılında televizyon ekranlarına gelen ve bir hayli beğenilen 'Hayat Mucizlere Gebe' dizisindeki İnci karakteriyle kapmıştır. Bu dizide Yiğit Dikmen ile başrolleri paylaşan Damla Colbay, 2016 yılına kadar süren bu dizide dikkatleri tamamen üzerine çekmiştir.

Dizi bittikten sonra kariyer tırmanışı bitmeyen Colbay, bir döneme damga vuran 'İçeride' adlı dizide bu sefer 'Eylem' karakteriyle alkış toplamıştır.

Başarılı yapımlarda yer alan Colbay, son olarak yakın tarihe ışık tutması beklenen 'Yalnız Kurt' adlı dizide 'Esra Türkmen' karakteriyle bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Damla Colbay'ın Özel Hayatı

Damla Colbay'ın Özel Hayatı

29 yaşındaki Damla Colbay henüz bekardır. 2021 yılından beri Ali Osman Çiçek ile sevgili olan Colbay Beşiktaş taraftarıdır. Yönetmen Pedro Almodovar hayranı olduğunu söyleyen güzel oyuncu, 'Sailor Moon' çizgi romanını çok sevdiğini de açıklamıştır.

Damla Colvar'ın Oynadığı Diziler

Damla Colvar'ın Oynadığı Diziler

Henüz 8 yıllık kariyeri olmasına rağmen birbirinden başarılı yapımlarda yer alan Colvar;

  • 2014-2015 - Kara Para Aşk (Demet Demir)

  • 2015-2016 - Hayat Mucizelere Gebe (İnci Temizyürek)

  • 2016-2017 - İçerde (Eylem Aydın)

  • 2019 - Zengin ve Yoksul (Aysel Taştan)

  • 2019-2021 - Hekimoğlu (Zeynep Can)

  • 2022 - Yalnız Kurt (Esra Türkmen)

dizilerinde yer almıştır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın