Görüş Bildir
Haberler
CV'lere Yeni Bir Boyut Kazandıran Girişim: Sumry

CV'lere Yeni Bir Boyut Kazandıran Girişim: Sumry

Onedio Medya
07.02.2014 - 10:25 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 10:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

CV'lere Yeni Bir Boyut Kazandıran Girişim: Sumry

CV hazırlamak pek çok iş arayan için oldukça önemli ve adaylar, şık birer CV hazırlamak adına pek çok farklı yol deniyor.

Sumry isimli girişim de, bu alandaki ihtiyacı görmüş ve adayların klasik Microsoft Word formatından uzaklaştırmak için önemli bir format sunmaya karar vermiş. Sumry, tek sayfalık online bir format ancak basılı olarak da alınabilen dikkat çekici bir format. Bu yüzden online ortamda da olsa, basılı formatta da olsa işe alım uzmanlarının ilgisini çekebilecek bir yapıda hazırlanmış.

Sumry’nin sade ve minimal tasarımı, CV’ye bakanların içeriğe odaklanması konusunda yardım sağlıyor ve akıcı bir şekilde adayla ilgili pek çok bilgi burada gözlemlenebiliyor.

Kullanıcılar, “My Story” sekmesi altından zaman tüneli olarak geçmiş tecrübelerini ya da hayatları ile ilgili belirtmek istedikleri kilometre taşlarını CV’lerini ekleyebiliyorlar.

Sumry’nin en büyük özelliği, tüm ekranlara uyumlu olarak tasarlanmış olması. Bu responsive tasarım sayesinde hem bilgisayar ekranlarında, hem mobil cihazların ekranlarında tasarım güzel bir şekilde gözüküyor. Bununla birlikte PDF formatta ya da yazıcıdan çıktı alındığında da Sumry farkını belli etmeyi başarıyor.

Sumry, 7 günlük ücretsiz bir deneme sürümüne sahip ve aylık maliyeti iş arayanlar için 10 dolar olduğunu belirtelim. İş aramayan ancak yine de Sumry’de CV’sini bulundurmak isteyen kullanıcılar ise ayda 2 dolar ödeyerek bu hizmetten yararlanabiliyorlar.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/02/07/cv...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın