Görüş Bildir
Haberler
Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı! Ronaldo'nun Emeklilik Yaşı...

Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı! Ronaldo'nun Emeklilik Yaşı...

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldoİngiltere Premier Lig takımlarından biri olan Manchester United'ın formasını terletmeye devam ediyor. Sezon başında Juventus'tan 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında eski takımı Manchester United'a transfer olan Ronaldo, Premier Lig'de oldukça başarılı bir sezon geçiriyor. Milyonlarca hayrana sahip olan futbol devi Ronaldo emeklilik yaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Şubat'ta 37 yaşına girecek olan Portekizli yıldız kariyeriyle ilgili konuştu. Sezon başında Juventus'tan ayrılarak, 2003-2009 yılları arası formasını giydiği Manchester United'a geri dönen Ronaldo, ilerleyen yaşına rağmen futbolu bırakmayı henüz düşünmüyor.

''...Asıl Savaş Zihinsel.''

''...Asıl Savaş Zihinsel.''

ESPN Brasil'e konuşan Portekizli yıldız, yaşı ile ilgili, 'Genetik olarak 30 yaşında olduğumu hissediyorum. Vücuduma ve zihnime çok iyi bakıyorum. Son zamanlarda öğrendiğim bir şey, neye ihtiyacın olursa vücudun bunu sağlayabilir. Ancak asıl savaş zihinsel.' açıklamalarında bulundu.

Ne kadar daha futbol oynamak istediği hakkında ise Portekizli yıldız, '40, 41 veya 42 yaşıma kadar oynayıp oynamayacağımı öğrenmek istiyorum ama en önemli şey anın tadını çıkarmak.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
26
16
9
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış

SIUUU CR⁷ Ronaldo Farklı Bir Adam Ya