Görüş Bildir
Haberler
Çocuklarınızla Birlikte Evde Keyifli Vakit Geçirmek İçin İzleyebileceğiniz 16 Harika Yapım

Çocuklarınızla Birlikte Evde Keyifli Vakit Geçirmek İçin İzleyebileceğiniz 16 Harika Yapım

Selen Simsek
21.04.2020 - 22:07

Tüm aile evdeyiz. Etkinlikler yapıyoruz, oyunlar oynuyoruz, kitaplar okuyoruz. Yorulduğumuzda ise; televizyon karşısında tüm aile keyifle izleyebileceğimiz bir film arıyoruz. 

İşte bütün çocukların severek izleyeceği filmlerin listesi. Siz şöyle koltuğunuza geçin. Çünkü çocuklarınıza sarılıp, mısır patlatarak, keyif yapmanın tam zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kral Şakir (2018)

Maceraya hazır mısınız?

Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Kendini bir anda oyunun içinde bulunan Şakir ve Necati'nin tek yapması gereken bütün oyunları tamamlayarak, gerçek dünya sona ermeden oyunu durdurmaktır.

2. Şirinler 3: Kayıp Köy (2017)

Smurfette ve onun en iyi arkadaşları heyecan ve gerilim dolu bir maceraya atılırlar. Gargamel’den önce kayıp köyü bulmak isteyen arkadaşlar, macera dolu bu yolculukta Şirinler tarihindeki en büyük sırrı da keşfedeceklerdir.

3. Neşeli Ayaklar (2016)

Ailecek defalarca keyifle izlenebilecek bol müzikli ve de danslı bir film Neşeli Ayaklar. 

Antartika’da yaşayan bütün penguenlerin ruh eşleri için söyledikleri bir şarkısı vardır. Fakat Mumble adındaki yavru penguenin herkesten farklı bir yeteneği vardır. O harika bir dansçıdır. Bakalım Mumble'ın bu farklılığı karşısında diğer penguenler ne yapacak?

4. Lego Filmi (2014)

4. Lego Filmi (2014)

Legoların dünyasında bir maceraya hazır mısınız?

Legolar evreninde sıradan birisi olan Emmet, hiç beklemediği bir anda dünyayı kurtama şansını yakalar. 

5. Harry Potter Serisi

5. Harry Potter Serisi

İlkini 2001 yılında sinemalarda izlediğimiz Harry Potter klasikler arasına girdi bile. 7'den 70'e herkesin sevdiği bu seriye ailecek bayılacaksınız.

Serinin ilk filminde, Harry Potter, teyzesi ve eniştesiyle zorlu bir hayat yaşamaktadır. Yılanlarla konuşabildiğini, kızgınlık öfkesi sırasında eşyaları hareket ettirebildiğini fark eden Harry, Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'ndan kabul edildiğini belirten bir mektup alır. Bundan sonra hayatı bir anda değiştirecektir, artık o bir büyücü adayıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tom ve Jerry: Oz Büyücüsü (2011)

6. Tom ve Jerry: Oz Büyücüsü (2011)

Maceracı ikili Tom ve Jerry, kötü kalpli cadının eline düşen Dorothy ve Toto'yu kurtarmak için yepyeni bir maceraya atılırlar.

7. Otel Transilvanya 1 ve 2 (2012-2015)

Otel Transilvanya 2012'de çekildikten 3 yıl sonra da ikincisi sinemalara gelmişti. Modası asla geçmeyen bu keyifli seriyi de izlenecekler listenize eklemeyi unutmayın.

Dracula, kızı Mavis’in 118. yaş gününde arkadaşlarını inşa ettiği otele davet eder. Ve macera başlar...

8. Tom & Jerry: Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası (2017)

Tom ve Jerry'i sevmeyen var mıdır? Peki Willy Wonka'yı? İkisi birleşince çok keyifli olmuş.

Charlie altın bileti bulmaya çalışıken, Tom ve Jerry de ona yardım eder. Özel bir şekerlemenin Charlie’nin rakipleri tarafından çalınmasını engellemek için gizlice çikolata fabrikasına giren ikili, çok eğlenceli bir maceraya atılırlar.

9. Oyuncak Hikayesi 1 ve 2 (1995-1999)

Toy Story, ilk olarak 1995 yılında Pixar tarafından üretilen bir animasyon serisidir. Gösterildiği sene animasyon teknolojisini başka bir noktaya taşımış ve çocukları olduğu kadar büyükleri de etkileyen bir yapım olmuştur.

Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven küçük bir çocuktur. Ancak Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği çok önemli bir şey vardır. Andy’nin yokluğunda, oyuncakları hayata gelmektedir. 

10. Madagascar (2005)

Hayvanat bahçesinden kaçan ve maceraya atılan bu kafadarların birbirinden komik maceralarına hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Garfield Geri Dönüyor (2007)

11. Garfield Geri Dönüyor (2007)

Garfield, gerçek dünyanın tehlikelerle dolu atmosferini solumak için, gazete sayfasından firar eder. Bir ev kedisi olarak düşük profilli bir hayat yaşarken, gazete baskıya girmeden geri dönmediği takdirde çizgi serinin iptal edileceğini öğrenir. Ancak bugüne kadar gerçek dünyaya kaçan hiçbir çizgi karakter, sonradan geri dönmeyi başaramamıştır. Bakalım Garfield bunu başarabilecek mi?

12. Scooby Doo 1 ve 2 (2002-2004)

Scooby Doo, dedektif arkadaşları ile birlikte Spooky Adası'na gönderilir. Amaçları Spring Break bölgesindeki sıra dışı olayları araştırmaktır. 

13. Kayıp Balık Nemo (2003)

2003 yılında yapılmış olan Kayıp Balık Nemo, unutkan tatlı bir balığın başına neler geldiğini ve sorunlarla nasıl başa çıktığını anlatıyor.

14. Çılgın Hırsız (2010)

Çocukların bir değil en az birkaç kere izlemek isteyeceği kadar keyifli olan bu filme siz de bayılacaksınız.

Barış ve huzurla dolu, güleryüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü bu banliyöde ortamı bozan tek şey kötü kalpli Gru'dur. Gru, Ay’ı çalmayı kafasına koymuştur bir kere! 

15. Karlar Ülkesi (2013)

Birçok film eleştirmeni tarafından Disney'in bugüne kadar yaptığı en iyi animasyon olarak gösterilen Karlar Ülkesi, iki kardeş prenses Elsa ve Anna'nın hikayesini anlatıyor. Gerek müzikleri gerek konusuyla hem çocukların hem de büyüklerin severek izleyeceği bir film.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Planet Cosmo

16. Planet Cosmo

Bilim adamı Anne’nin bir deney için turuncu kayalara ihtiyacı vardır ve Cosmo ve Baba bunun için Merkür’e giderler. Cosmo, kayaları bulmak için uğraşırken Baba da güneş ışığının tadını çıkarmak ister. Kızgın güneşin altında uyuyakalan Cosmo uyandığında her taraf karanlık ve soğuktur ve Baba’nın kıyafeti çoktan donmuştur. Cosmo’nun önce Baba’yı ısıtması sonra da görevini tamamlaması gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
25
8
5
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

5. Harry Potter Serisi favorim.