Görüş Bildir
Haberler
Çocukların Gözü Önünde Ateş Etti! Anne Öldü, Kızı Ağır Yaralı

Çocukların Gözü Önünde Ateş Etti! Anne Öldü, Kızı Ağır Yaralı

Hakkında uzaklaştırma kararı olan Serdar Atış, 26 yaşındaki Aysel Kübra Yılmaz'ı ve 53 yaşındaki annesi Hacer Yılmaz'a ateş etti. Genç kadın ağır yaralanırken, anne ise yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aysel Kübra Yılmaz hayat mücadelesi veriyor

Aysel Kübra Yılmaz hayat mücadelesi veriyor

Olay dün saat 23.00 sıralarında Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar Atış uzun bir süredir 26 yaşındaki Aysel Kübra Yılmaz'ı rahatsız ediyordu. Yılmaz'ın işyerine giden, evinin balkonundan hakaretler eden ve kaçırma girişiminde bulunan Serdar Atış'a, bir süre önce mahkeme uzaklaştırma kararı verdi. Buna rağmen genç kadının peşini bırakmadı.

Çocukların gözü önünde ateş etti

Çocukların gözü önünde ateş etti

Aysel Kübra Yılmaz, annesi, kardeşi ve yeğeniyle birlikte hemen evlerinin yanında oturan anneannesine dün akşam saatlerinde kahve içmeye gitti. Serdar Atış, anne Hacer Yılmaz'la birlikte evlerine geçen kızı Aysel Kübra Yılmaz'a,  çocukların gözü önünde 3 el ateş etti. İki kadın da başından vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken olayı gören sokak sakinleri hemen ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Hacer Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Aysel Kübra Yılmaz da hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiği öğrenildi.

'Rahat bırakmazdı'

'Rahat bırakmazdı'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayla ilgili konuşan bir akraba, 'Daha önce de sürekli rahatsız ettiği oldu, onları aldılar götürdüler ama yine serbest kaldılar. En son anneannesinin evinde kahve içip evlerine geçerken o da koşarak gelip 3 el ateş etmiş. İkisini de kafasından vurmuş' dedi. Yaşanan süreci anlatan komşu ise, 'Kız işe giderdi o da işyerine gidip rahatsız ederdi. 4 senelik işini bıraktı. Hiçbir şekilde rahat bırakmazdı. Anneannesi iş dönüşünde kızı metro istasyonundan, otobüs durağından kendisi alıp gelirdi. Sürekli sözlü tacizde bulunurdu. Balkona çıkıp karşı tarafa ağza alınmayacak küfürler ederdi hem kıza hem annesine. 2 ay uzaklaştırma kararı verildi ona rağmen yine geliyordu' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
33
7
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Şerefsiz herif. kendi kafana sıkıp bu dünyayı bir pislikten temizleseydin ya. İnsanlık adına hiçbir faydanız yok. Anca elinizde ki oyuncaklarla korku salıp c... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sizin aldığınız nefes bile haramken. Gezmeniz dolaşmanız insan içine çıkmanız ne kadar ettik. Amk ğum puştları

Beatrize Vaksman

Amk un amipleri... istenmediginiz yerde can aliyorsunuz. O annede evladi icin can vermis gibi gorunuyor. Bunlara cezayi hafifleten yasalara......!!!!