Görüş Bildir
Haberler
Çocuklara Özel Programlanabilir Dijital Top: Hackaball

Çocuklara Özel Programlanabilir Dijital Top: Hackaball

ATKN
08.03.2015 - 16:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuklar için üretilen eğitici teknolojik ürünlere bir yenisi daha eklendi. Hackaball da kolay programlama yöntemiyle hem çocukların hayal gücünü artırmayı hem de dışarı çıkıp sosyalleşmelerini amaçlıyor.

Sıradan ışıklı bir top görünümünde olan Hackaball, çocukların sosyalleşmesine yardımcı olacak dijital bir cihaz. Yeni nesil bir oyuncak olan Hackaball, 9 farklı LED’e, titreşim motoruna, akselerometreye, jiroskopa, hoparlöre ve sesi kaydedebilmek için bir hafızaya sahip. Ücretsiz iPad uygulamasıyla çalışan Hackaball, uygulamada bulunan onlarca oyunun yanı sıra çocuklara kendi oyunlarını üretme imkanı da tanıyor.

Oldukça basit dinamiklerle işleyen oyun yaratma ekranında topun titreşmesini ya da komik bir ses çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Topun yansıttığı renkler de yine hazırlanan oyuna göre değişiyor. Şarj edilebilir bataryası sayesinde cihazın kullanım ömrü de uzuyor. Kickstarterprojesi olan Hackaball’un toplaması gereken hedef bağış 100 bin dolar. Buradan cihazla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir, aralık ayında kullanıcılara ulaştırılması beklenen dijital topu 65 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/cocuklara-ozel-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0