Görüş Bildir
Haberler
Çikolata Şelalesi

Çikolata Şelalesi

Festiva Festiva
13.02.2015 - 14:17 Son Güncelleme: 13.02.2015 - 16:25

Çikolata Şelalesi Nedir? Nasıl Kullanılır ? Nereden Alınır?

Çikolata şelaleleri alışveriş merkezlerinde, organizasyon, açılış ve bir çok mutlu günde kullanılabilecek  dekor ve tat açısından farklılık yaratan son yılların en harika ürünüdür.

Çikolata şelalesi almaya karar vermiş kişi amacına uygun bir şelaleyi nasıl alabileceği ve aldığı çikolata şelalesine nasıl bakım yapacağını anlatmaya çalışacağız.

Öncelikle çikolata şelalesi alırken ürünün garantili olmasına ve faturalı ürün olmasına önem vermemiz gerekli. İkinci el sitelerden makine almak yerine bu işin uzmanı kişiler ve web sitelerinden almanızı öneririz.Nasıl Bir Çikolata Şelalesi Almalı ?

Ev tipi ve sanayi tipi olarak iki farklı kategoride ayrılmış çikolata şelaleleri bulunmaktadır.Ev Tipi Çikolata Şelalesi

Ev tipi çikolata şelaleleri bazen fondü makinesi ile karıştırılmaktadır, tadı çikolata verse dahi görsel olarak aynı ürün değildir.

Klasik şelale olarak 2-3 katlı 20 veya 30 cm uzunluğunda makineler bulunmaktadır. Bu tip makineler uzun ömürlü olmamakla birlikte 3-5 defa performanslı çalışmaktadır.Sanayi Tipi Çikolata Şelaleleri

Sanayi tipi çikolata şelaleleri 3kg ve üzeri çikolata taşıma kapasitesine sahip ve bakımı ile profesyonel bir şekilde ilgilenilmesi gereken makinelerdir.

Yanda örneğini gördüğünüz makine sanayi tipi çikolata şelalelerine örnek olabilir. Sanayi tipi çikolata şelaleleri organizasyonlarda kullanıldığı gibi alışveriş merkezlerinde sıcak satış içinde kullanılıyor.

Sanayi tipi çikolata şelaleleri büyüklüğüne bağlı olarak 10kg çikolata taşıyabilir.Çikolata Şelalesi ve Amaca Uygunluk

Çikolata şelalesi alırken yapacağınız organizasyona göre kat ve kapasitesini belirlemeniz gerekmektedir.

Örnek olarak bir alışveriş merkezinde en yüksek ve gösterişli çikolata şelalesini alabilirsiniz fakat küçük bir organizasyonda kişi kapasitesine göre örneğin 4 katlı bir çikolata şelalesi alabilirsiniz.

Kaynak: http://festiva.com.tr/blog/cikolata-s...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0