Görüş Bildir
Haberler
CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı'dan Fezleke Yorumu: “Sizden Korkan Sizin Gibi Olsun”

CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı'dan Fezleke Yorumu: “Sizden Korkan Sizin Gibi Olsun”

Özgür Meydan
02.08.2015 - 01:48 Son Güncelleme: 02.08.2015 - 14:50

CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı'dan Fezleke Yorumu: “Sizden Korkan Sizin Gibi Olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili hakkında hazırlanan fezlekeye meydan okudu: “Sizden korkan sizin gibi olsun!”

Haber: Arda ŞENTÜRK

Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, HDP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve AKP Osmaniye Milletvekili Suat Önal’ın bulunduğu 8 milletvekili hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili hazırlanan fezlekeler TBMM Başkanlığı’na gönderildi.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı: “Suçum Basın Özgürlüğünü Savunmak”

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı hakkında hazırlanan fezlekeyi Twitter hesabından paylaşarak basın özgürlüğünü savunmasının suç sayıldığını ve AKP’nin basın özgürlüğünden korktuğunu belirtti.

Aytuğ Atıcı Twitter hesabından “İşte hakkımda hazırlanan fezleke! Suçum basın özgürlüğünü savunmak. Korkan: AKP. Sizden korkan sizin gibi olsun!” mesajıyla fezleke gerekçesini paylaştı.

14 Aralık operasyonu kapsamında Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonu çalışanlarının gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin çağrısı ile Mersin Adliye Binası önünde bir araya gelen; aralarında Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen ve Mersin Kültürler Arası Diyalog Merkezi Başkan Yardımcısı Hasan Sarı’nın da bulunduğu çeşitli sivil toplum kuruluşu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasına destek verdiği için hakkında fezleke hazırlanan Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı “Basın özgürlüğünü savunduğum için 6 yıla kadar hapsim istenmiş. 600 yıl isteseler susturamayacaklar!” dedi.

İşte fezleke gerekçesi:

Kaynak: http://www.ozgurmeydan.com/chp-mersin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızıma söyledim, “Baba, seninle gurur duyuyorum.” dedi.

“Yaşasın! AKP ile hükûmet kurmuyoruz demektir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0