İrfan Can Kahveci'den Sergen Yalçın'a Gönderme İddiasıyla İlgili Açıklama Geldi
Fenerbahçe, deplasmanda Çorum FK'yı 5-0 yendiği maçta İrfan Can Kahveci Fenerbahçe formasıyla 200. kez sahaya çıktı. Maç sonrası konuşan Kahveci, golün ardından yaptığı hareketle ilgili Sergen Yalçın'a gönderme yapıp yapmadığını anlattı. Milli takıma çağrılmamasına ilişkin duygularını da açık açık dile getirdi. Kahveci'nin gol sevinci, Yalçın'ın ceplerini kontrol ettiği görüntülerin taklidi olarak yorumlanmıştı.
200. maçında galibiyette başrol oynadı.
Fenerbahçe, deplasmanda Çorum FK'yı 5-0 mağlup etti. İrfan Can Kahveci bu karşılaşmada Fenerbahçe forması altında 200. maçına çıktı ve attığı gollerle galibiyette başrol oynadı. Maçın ardından gol sevinci ve milli takım tercihlerine dair merak edilen soruları yanıtladı.
Sergen Hoca'yla alakası yok dedi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın açıkladığı son aday kadroda yer almayan Kahveci, attığı golden sonra doğrudan kameralara yönelerek Yalçın'ın sosyal medyada viral olan ceplerini kontrol etme görüntüsünü taklit ettiği iddia edilmişti. Oyuncu, gönderme yaptığı yönündeki yorumlara şu sözlerle yanıt verdi:
“Gol sevincimde Sergen Hoca'yla ilgili hiçbir şey yapmadım. Hiçbir alakası yok. Kendisi sevdiğim ve saygı duyduğum bir isimdir, hareketimin onunla hiçbir alakası bulunmuyor.”
Milli takıma çağrılmamasına üzüldü.
Kahveci, formda olduğu bir dönemde A Milli Takım kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili samimi değerlendirmelerde bulundu ve üzüntüsünü gizlemedi:
“Formda ve iyiyim. Milli Takım'a davet gelmeyince üzüldüm, bu yalan değil.”
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın