Görüş Bildir
Haberler
CHP'den Bayram Öncesi 'Askıda Otobüs Bileti' Kampanyası

CHP'den Bayram Öncesi 'Askıda Otobüs Bileti' Kampanyası

CHP üniversite öğrencileri için bayram öncesi 'Askıda Otobüs Bileti' kampanyasına başlattı. Kampanyanın ilk bağışçıcı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Gençlik Kolları, otobüs bilet fiyatlarındaki artışın ardından bayram öncesinde 'Askıda Otobüs Bileti' kampanyası başlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kampanyanın ilk bağışçısı oldu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

'Gençlik Kollarımızın başlattığı Askıda Otobüs Bileti dayanışmasının ilk bağışçısı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme vaktidir. Gelin, bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın!'

Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda ayrıca dayanışma kampanyasının askidagencbilet.com internet sitesi adresini de ekledi. Sitede ihtiyaç sahibi öğrenciler, bayramda evlerine gidebilmek için askıdan bilet alabilecekken, destek olmak isteyen yurttaşlar ise askıya bilet bırakabilecek.

CHP Gençlik Kolları ve Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) 'Uzakları yakınlaştıran, mesafeleri kısaltan bir hareket...' ifadeleri ile duyurduğu dayanışma kampanyasında, yurttaşlar 200 TL ve üzeri bağışta bulunabilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
16
15
7
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Askıda..... diye başlayan her cümle fakirliğimizin başka bir tasviri... ..... 😠🤪😡

k4dir

askıda ülke kampanyasını bekliyorum ben

Kemal Atik

bence güzel bir mantık hem destek olabiliyor hem de destek alabiliyorsunuz toplum birlik olduğu anda gelişir