Görüş Bildir
Haberler
“Çantasız Dolaşmak Benim İçin Bir Yaşam Biçimi” Diyenler İçin Cebinize Sığacak 8 Cihaz

“Çantasız Dolaşmak Benim İçin Bir Yaşam Biçimi” Diyenler İçin Cebinize Sığacak 8 Cihaz

Lisa Campton
24.09.2022 - 18:42

Çantasız dolaşmayı sevenler için bu cihazlar hayat kurtarıcı. İşte cebinize sığacak büyüklükteki o cihazlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Minik Günlük Kamera

1. Minik Günlük Kamera

Gömleğinizin yakasına veya cebinize kolayca takılarak günlük rutininize zahmetsiz bir katkı sağlayacak olan bu minik kamerayla işleriniz oldukça kolaylaşacak.

2. Airtag

2. Airtag

Eşyalarınızı bulmak için en kolay ve portatif yol Airtag. Bul uygulaması sayesinde Apple aygıtlarınızı da takip edebiliyor, ailenizin ve arkadaşlarınızın nerede olduklarından haberdar olabiliyorsunuz. Hem de küçücük.

3. Mini Led Projeksiyon Cihazı

3. Mini Led Projeksiyon Cihazı

Sık sunum yapan biriyseniz veya fazlasıyla seyahat eden biriyseniz bu mini projeksiyon cihazı tam size göre. Cebe sığacak büyüklükte olan bu projeksiyon aletiyle ister sunum yapın ister film izleyin.

4. Mini Selfie Çubuğu

4. Mini Selfie Çubuğu

Selfie çekmek artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu yüzden kusursuz selfie çekebilmeyi sağlayan çubuklar da hayat kurtarıyor. Cebinize sığabilecek büyüklükteki selfie çubuğuyla kusuruz fotoğraflar çekebilirsiniz.

5. Taşınabilir Hoparlör

5. Taşınabilir Hoparlör

Stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluşturur ve tüm müzik türlerinin net duyulmasını sağlar. Yüksek frekans ve alçak frekans hoparlörü ayrımı, tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısını kullanır. Ve tüm bunlar cebinize sığabilecek boyuttadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mini DJ Seti

6. Mini DJ Seti

Cebinize sığabilecek büyüklükteki bu set ile büyük bir partiyi sallayabilirsiniz. Cihaz, bir USB bağlantı noktası aracılığıyla şarj ve senkronizasyon için kolayca bağlanırken, bir ses jakı ile parti sizi nereye götürürse götürsün bağlayabilmenizi sağlar.

7. Adaptör Çevirici

7. Adaptör Çevirici

Type-C konnektörlü mobil cihazlarınızda da kullanabileceğinizve şık bir tasarıma sahip olan Mini Manyetik Type-C Çevirici aşırı akım, aşırı voltaj, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı ısınma, kısa devre ve elektromanyetik alan korumaları ile cihazınıza zarar gelmesini engeller, Type-C konnektörlü mobil cihazlar için güvenli ve hızlı bağlantı sunar. Nereye giderseniz gidin sadece cebinize sığacak bu aletle asla zorda kalmayacaksınız.

8. PUBG Oyun Aparatı

8. PUBG Oyun Aparatı

PUBG  veya Fortnite gibi aksiyon oyunlarında artan hareketliliğe ve daha hızlı tepki süresine katkıda bulunan 4 parmağınızla oynamanıza izin veren bu aparatlarla oyunlarda öncelik kazanabiliyorsunuz. Minik yapısıyla da görüş alanını asla engellemiyor. Oldukça portatif.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
9
9
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın