Görüş Bildir
Haberler
Cansu Kaya Davasında 'Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis' İstenen 2 Sanığa Tahliye

Cansu Kaya Davasında 'Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis' İstenen 2 Sanığa Tahliye

ATKN
24.06.2016 - 13:17 Son Güncelleme: 24.06.2016 - 14:28

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle mahkemeye çıkarılan iki sanık yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış ömürboyu hapis istemiyle dava açılan tutuklu sanıklar 25 yaşındaki N.D. ve 18 yaşındaki M.P.Ç., bugünkü duruşmanın ardından yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi. 

Cansu Kaya, geçtiğimiz yıl haziran ayında, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan iş çıkışı sonrası kaybolmuş, ardından su kenarında cesedi bulunmuştu. 

Otopsi sonucunda cinsel saldırıya uğradığı ve boğulduktan sonra cesedinin suya atıldığı belirlenmiş, 2 şüpheli tutuklanmıştı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi kararı ile 10 Haziran'da olay yerinde sanıkların da katılımı ile keşif yapılmıştı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'ndan açıklama

Önceki duruşmada neler olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yagmur Kurtulus

Okadar kızıyorum ki artık dicek bişey bulamıyorum yazıklar olsun. İnşallah yaşattıklarını yaşamadan ölmezler...

Hakan Kaya

İNŞALLAH KENDİ BAŞLIRINA DA GELİR

monapizza

tecavüz et,öldür,dereye at,tahliye ol !! al sana yeni Türkiye..

haylaz adam

sanırsın adamlar manavdan limon çalmış :( bu nasıl bir ahlaksızlıktır bu nasıl bir şerefsizliktir yaa.. olmayan adaletinizi sikiyim sizin. mahvettiniz canım ... Devamını Gör