Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız "Tako" Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Camdaki Kız "Tako" Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
08.04.2021 - 19:45

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken dizinin oyuncuları şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu oyunculardan biri dizide Tako karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hamza Yazıcı. Peki Hamza Yazıcı kimdir? Hamza Yazıcı kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı Kaç Yaşında?

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı Kimdir? Hamza Yazıcı Kaç Yaşında?

Hamza Yazıcı, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hatay’ın Antakya ilçesindendir. Hamza Yazıcı, çocukluk yıllarından beri hayalini kurduğu oyunculuğu ata sporu olduğundan dolayı seçtiğini ifade ediyor.

Oyunculuk hayatına da ilk defa 2008 yılında başlayan Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlarda temel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğunu usta-çırak ilişkisi içerisinde geliştirdiğini ifade etmiştir.

Oyuncu olarak rol aldığı ilk film, başrollerini Saba Tümer, Mehmet Ali Erbil ve Sümel Tilmaç’ın paylaştığı 2015 yapımı komedi filmi “Polis Akademisi Alaturka”dır. Hamza Yazıcı burada ‘Yüce Osman’ karakterini canlandırmıştır.

Hamza Yazıcı Boyu

Hamza Yazıcı Boyu

Daha çok komedi filmlerinde rol alan Yazıcı bundan sonra “Çılgın Kamp”, “Piyasadan Büyük Alacağımız Var”, “Bizans Oyunları”, “Kolonya Cumhuriyeti” ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı gibi filmlerde de rol almıştır.

Daha önce “Güldür Güldür Show” isimli komedi programında Taylan karakteri ile gönülleri fethetmeyi başaran Hamza yazıcı en son BKM Mutfak ekibinde yer almış ve kendini sevdirmeyiz yine başarmıştır.

HAMZA YAZICI BOYU KAÇ?

2021 itibarıyla 29 yaşında olan Hamza Yazıcı, 1,28 boyunda ve Kova burcundadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın