Görüş Bildir
Haberler
Çalkantılı İlişkileriyle Meşhur Rihanna'nın Hayatından Geçip Gitmiş 21 Ünlü Erkek

etiket Çalkantılı İlişkileriyle Meşhur Rihanna'nın Hayatından Geçip Gitmiş 21 Ünlü Erkek

Borgen
16.05.2016 - 15:05

Rihanna; insanların kendisi hakkında ne düşüneceğini çok da umursamayan, seveni kadar nefret edeni de bol, nevi şahsına münhasır bir yıldız. 28 yaşındaki Barbados doğumlu şarkıcı, müziği kadar hayatına giren erkeklerle de gündemden düşmüyor. Rihanna’nın çoğunluğu rapçi, sporcu ve aktörlerden oluşan erkek arkadaşlarına şöyle bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Negus Sealy

1. Negus Sealy

Rihanna’nın bizim bildiğimiz ilk sevgilisi diyebiliriz kendisi için. Henüz 15 yaşındayken kariyer başlangıcını yapan Riri’nin bir partide ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Sealy ile arkadaşlığı halen sürmekte.

2. Jay Z

2. Jay Z

Rihanna’nın 2005 ve 2006’da çıkan ilk iki albümünün prodüktörlüğünü yapan Jay Z, bu sıralar sevgili eşi Beyonce’yi aldatması ile gündemde. Bu Jay Z’nin ilk vukuatı değil. 2006’da Beyonce’nin Rihanna’ya Jay Z için ‘’ondan uzak dur’’ demişliği de var. Ancak bu iddialar hiçbir zaman onaylanmadı.

3. Shia Labeouf

3. Shia Labeouf

2007 yazında bir kereye mahsus olmak üzere görüştüklerini söyleyen zamanının gençleri için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. 27 yaşındaki aktörle Riri arasında yeterli elektriklenme olmamış, daha yolumuz uzun.

4. Josh Hartnett

4. Josh Hartnett

Yine yıllardan 2007, Rihanna’dan 10 yaş büyük olan ABD’li aktör Hartnett, iki aya yakın bir süren ilişkisiyle bu listeye girmeye hak kazanıyor.

5. Chris Brown

5. Chris Brown

Zurnanın zırt dediği yere geldik. Ünlüler aleminin en çalkantılı ilişkilerinden biriyle karşı karşıyayız. 2007’de başlayan bu ilişki Riri’nin de en uzun birlikteliği olarak gözüküyor. Chris Brown denen dallamanın Rihanna’yı hastanelik etmesiyle 2009 Mart’ta son bulan ilişki, 2012’nin son aylarında tekrar alevlendi ama kısa süre sonra ipler koptu. O sıralarda Riri ile anılan bir başka rapçi Drake’in bir barda Brown’u dövüp Riri’yi bu alemden çekip almasını bekledik ama nafile, gençler kavga etti, Riri yoluna aynen devam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wilmer Valderrama

6. Wilmer Valderrama

Listedeki durumu belirsiz arkadaşlardan biri de Valderrama. Chris Brown’ın yaptıklarından sonra haliyle sıkıntı bir dönem geçiren Rihanna’nın o sıralar adının çıktığı ABD’li çapkın aktör, 2010 yılında Demi Lovato ile ciddi bir ilişkiye adım atarak alemlerden elini ayağını çekti.

7. Justin Timberlake

7. Justin Timberlake

2009, Rihanna için en unutulmaz yıl olmalı. Mart’ta Brown denen pislik tarafından darp edildikten sonra Nisan’da Valderrama’yla görüşen Riri'nin, Mayıs ile Eylül arasında da yakışıklı reis Justin Timberlake ile beraber olduğu söyleniyor.

8. Rashard Lewis

8. Rashard Lewis
tinypic.com

Yine 2009. Aylardan Haziran. E bu hanımefendi için Mayıs-Eylül’de Justin’le beraber demedik mi? Zamanın en çok kazanan NBA oyuncularından Lewis de nereden çıktı? Basın bu kızcağızın üzerine çok mu gitti acaba?

9. Josh Henderson

9. Josh Henderson

2009’un kış ayları da bu beyle geçmiş. 34 yaşındaki ABD’li aktör Josh Henderson’u da buraya koyalım da seneyi bitirelim artık.

10. Matt Kemp

10. Matt Kemp

Riri'nin adı basketbolcu Lewis’ten sonra, bir başka sporcuyla anıldı. Profesyonel beyzbol oyuncusu Matt Kemp ile ilişkileri yaklaşık bir sene sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Drake

11. Drake

2010’dan günümüze kadar süregelen, tasavvur etmesi çok zor bir ilişki türüyle karşı karşıyayız. 2010’da Riri’nin 'What’s My Name' şarkısı için bir araya gelen ikili, bu seneki 'Work' klibine kadar geçen altı senelik süreç içerinde çok kez kısa süreli yakıştırmaların hedefinde oldu. Bu zaman zarfı içerisinde ikisi de birçok farklı isimle beraber oldu fakat bu aşk defteri henüz kapanmış değil. Rihanna’nın belki de beraberken en mutlu olduğu insan olarak göze çarpan Drake ile akıbetinin ne olacağını izleyip göreceğiz.

12. Dudley O’Shaughnessy

12. Dudley O’Shaughnessy

Rihanna’nın 2011’deki ‘’We Found Love’’ klibinde şarkıcaya eşlik eden İngiliz model Dudley (soyadını bir daha yazabileceğimi zannetmiyorum) daha sonra hanımefendinin sevgilisi de olmayı başarmış. Riri’nin çok kısa süreli bir duraklama dönemine girdiğini söyleyebilir miyiz?

13. Ryan Phillippe

13. Ryan Phillippe

Reese Witherspoon’un eski eşi Ryan Phillippe 2011’in sonlarıyla 2012’nin başları arasında 3-4 aylık bir süre boyunca Rihanna ile beraberdi. Barbados’un kraliçesi kendisinden 14 yaş büyük Phillippe ile gizlilik içerisinde başlayan bu ilişkiyi açık bir şekilde bitirdi.

14. Ashton Kutcher

14. Ashton Kutcher

Phillippe’den sonraki durak 38 yaşındaki aktör Kutcher oldu. O sıralar Demi Moore’dan boşanmak üzere olan Kutcher’ın Riri’yle 8 hafta süren bir ilişkinin içinde olduğunu duyduk. Rihanna’nın hangi tip erkeklerden hoşlandığını da bir türlü anlayamadık.

15. J.R. Smith

15. J.R. Smith

Rihanna’nın sporculara olan ilgisinin şimdiki kadar tavan yapmadığı dönemde bile üçüncü kez profesyonel bir sporcuyla ilişki yaşadığını görüyoruz.  Yaklaşık bir sene süren bu ilişkinin asıl afili kısmı bittikten sonrası. Riri, 2013’ün Mayıs ayında NBA playoffları sırasında instagram aracılığıyla J.R.Smith’e sallayan bir post attı. Smith’in playofflar sırasında her gece barlarda takıldığını söyleyen Riri, eski sevgiliden kendince intikam almaya çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Rob Kardashian

16. Rob Kardashian

Bu listeye bile ailenin bir ferdini sokmayı başaran Kardashianları canıgönülden kutluyoruz. Kısa süreli bu flörtleşmenin 2012’nin Ağustos’unda olduğu söyleniyor. J.R. Smith’e de ayıp etmek istemiyoruz. Karar sizin.

17. Asap Rocky

17. Asap Rocky

2013 yılında sessiz bir Rihanna görüyoruz. Her görüldüğü isimle adı aşk dedikodularına karışan kızımız, Rapçi Asap Rocky ile de bir şeyler yaşamış diye duyduk. Eğer yalansa özür dileriz.

18. Leonarda DiCaprio

18. Leonarda DiCaprio

2014 yılını yukarıda bahsettiğimiz gibi çoğunlukla Drake ile geçiren Riri, 2015’de sessizliğini bozdu. Oscar Partisi’nin ardından yakınlaşan çiftin iki ay süren bir ilişki yaşadığı iddia edildi. Birkaç ay önce tekrar kameralara yakalanan ikili, Drake olmazsa eğer halkımızın en münasip bulduğu seçim olarak gözüküyor.

19. Karim Benzema

19. Karim Benzema

2015’in yaz aylarında ise gündemdeki isim Real Madrid’in Fransız forveti Karim Benzema. Riri’yle New York’ta iki aylık bir macera yaşayan Benzema, futbol sezonun açılmasıyla kendini İspanya’ya atmak zorunda kaldı ve ilişki kısa sürdü. Benzema’nın takım arkadaşına şantaj yaptığı gerekçesiyle Fransa Milli Takımı’na alınmadığını da hatırlatalım.

20. Lewis Hamilton

20. Lewis Hamilton

Basketbolcu, beyzbolcu, futbolcu derken sıra bu sefer son iki senenin Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton’da. Benzema’nın ardından birkaç aylığına da olsa Britanyalı Hamilton, Rihanna’nın listesine dahil olmayı başardı. 7 sene boyunca Nicole Scherzinger ile beraber olan Hamilton, bir senedir daldan dala konmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Travis Scott

21. Travis Scott

Rihanna’nın özel hayatında sporcular ile kafa kafaya bir yarış içerisindeki rapçilerden sonuncusu da Travis Scott oldu. Geçen Eylül’de çıkmaya başlayan ikilinin ilişkisi uzun soluklu olmadı. Rihanna’nın bu sene Drake ile beraber klip çektiğini söylemiştik. Drake ortaya çıkarsa kusura bakmak olmaz Travis. Sağlık olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
407
178
113
111
111
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Özetle: Gelen çakmış, giden çakmış. :D

Kübra Candaş

sokmayan bi yılan kalmış töbest. :D

erkan çelik

o da sokmuştur beklerim yani

Toğrul M-v

Kadın külot gibi sevgili değişiyor töbe yarabbim

tatlış penguen

baktım doğrusuna külot olacakmış biliyorum çünkü kilot olsa duramazdı :)))