Görüş Bildir
Haberler
Bütün Vücut Tiplerinin Güzel Olduğunu Kanıtlayan Photoshopsuz 7 Fotoğraf

Bütün Vücut Tiplerinin Güzel Olduğunu Kanıtlayan Photoshopsuz 7 Fotoğraf

Bengisu Azder
20.02.2015 - 00:29 Son Güncelleme: 20.02.2015 - 01:43

Vücudunuz Victoria’s Secret mankeni gibi görünmediğiniz için denize veya havuza gitme planlarınızdan vazgeçtiğiniz oldu mu hiç? Gerçekçilikten kilometrelerce uzakta kalan mükemmel vücut beklentileri sağ olsun, pek çok kadın gün geçtikçe vücudundan daha çok utanıyor ve medyanın da en iyi bildiği konulardan biri bu. Yılın bu zamanlarında dergi kapakları, ‘yaza seksi girebilmeleri' amacıyla kadınların yağlarından kurtulmaları için bol miktarda ipucu ve numara ile doluyor. Bir giyim markasının yeni bir reklam kampanyası ise bütün vücutların bikini giymeye her zaman hazır olduğunu kanıtlamak için işe koyulmuş durumda.

Bu kampanya uzun bacaklı podyum yıldızlarından veya büyük beden modellerden oluşmuyor. Onun yerine, firma bu reklamda kurucularından birini ve personelinden birkaç kişiyi kullanmayı tercih etmiş ve hiçbirinin üzerinde ne pürüzsüzleştirmek ne de inceltmek için Photoshop kullanılmış. Bunun sebebi de markanın 2014 yılında, şirketlere fotoğrafların üzerinde oynamaması sözünü verdiren “Truth In Advertising Pledge” (Reklamlarda Dürüstlük Taahhütü) imzalayan ilk firma olması.

Bu kadınların ne kadar nefes kesici ve kendine güven dolu göründüğüne göz atmak isteyenleri şu tarafa alalım;

Kaynak: http://www.takepart.com/photos/7-phot...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Puantiyeli bikini

1. Puantiyeli bikini

Bu sevimli bikini,  plaja gitmenin karnınızın nasıl göründüğü hakkında bitmez tükenmez endişelere kapılmak değil sadece ve sadece eğlenmekle ilgili olduğunu gösteriyor. Markanın kurucularından Susan Koger ' Modayı seviyorum, ama bu endüstrinin kadınlara verdiği mesaj -genelde gerçekçilikten uzak ve ulaşılamaz olan ideal güzelliğe  sahip olmamız gerektiği- hakkında kaygılarım var.' diyor.

2. Herkese uygun mayo

2. Herkese uygun mayo

2002'de kurulan marka  bütün vücut tiplerine ve modaya uygun üretim yapmasıyla tanındı.  Amerika'da ortalama kadın bedeninin 44 beden olduğu düşünüldüğünde, markanın şık mayolar yönünde ilerlemesi akıllıca bir hamle sayılabilir.  İstatistiklere bakıldığında, 46 ve üstü bedenlerin satışlarının geçtiğimiz sene içinde neredeyse iki katına çıktığı görüldü.

3. Kusurlar ve diğer her şey

3. Kusurlar ve diğer her şey

Marka retro tarzdaki mayolarını tanıtmak için profesyonel modelleri kullanabilirdi, bunun yerine kadınların plaja veya havuza giderken gerçekte nasıl göründükleri düşüncesi ile ilerlemeyi tercih etti ve fotoğrafları daha bağ kurulabilir hale getirdi. Verdikleri mesaj ise, kusurları ve diğer her şeyi ile beraber vücutlarımızın göz kamaştırıcı olduğu.

4. Vücut tipi çeşitliliği

4. Vücut tipi çeşitliliği

Kampanyada yer alan çalışanlar mükemmel vücut olmadığını vurgulamak için farklı şekil ve ölçüleri temsil ediyor.

5. Kadınlar takımı

5. Kadınlar takımı

'Bu eşsiz ve göz kamaştırıcı vücutları gören kadınların orada kendilerini de görmelerini ve seslerinin duyulduğunu fark etmelerini umuyorum, ama özellikle umduğum şey her ölçüde mutlu olunabileceğini görmeleri.' diyor çekimin katılımcılarından biri olan Dominique Valentine. Ve ekliyor, 'Kadınların kendi vücutlarını sevmelerini ve kabul etmelerini istiyorum, zamanla diğer kadınlarınkini de. Sonuçta hepimiz aynı takımın üyeleriyiz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçenekler, seçenekler ve seçenekler

6. Seçenekler, seçenekler ve seçenekler

Kampanyada yer alan çalışanlardan Ingrid Taller, 'Vücut güzelliği sadece ölçülere bağlı değildir, ayrıca eklemem gerekir ki onu kaplayan kumaşa bakmaksızın sağlıklı bir kişiliğine değer veren bir şirkette yer almak size ekstra değer katıyor.' diyor. 'Daha fazla kadının, vücutlarını çeşitli şekillerde ve daha fazla sevebilmeleri için gardıroplarında farklı seçeneklerinin olması neredeyse bir devrim gibi hissettiriyor.'

7. Vücut güzelliği kaygılarınıza veda öpücüğü verin

7. Vücut güzelliği kaygılarınıza veda öpücüğü verin

Şirketin kurucularından Susan Koger, 'Eğer kadınların bu kampanyadan almasını istediğim mesaj varsa o da şudur: Vücutlarımız farklı ve bu muhteşem bir şey, kesinlikle utanılası bir durum değil.' diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
59
8
5
5
5
2