Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Kahvaltının Dibine Vurabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Bursa'da Kahvaltının Dibine Vurabileceğiniz En İyi 5 Mekan

1. Datça Cafe

1. Datça Cafe

Ege'nin mistik havasını Bursa'ya taşıyan Datça Cafe gerek sıcak atmosferi gerekse hakiki lezzetleriyle gönlünüzü fethedecek.Zengin serpme kahvaltısında bizzat Datça'dan gelen çeşit çeşit reçeller ile damağınıza kazınacak tatlar sizleri bekliyor.

2. Saitabat Köy Kadınları Dayanışma Derneği

2. Saitabat Köy Kadınları Dayanışma Derneği

Saitabat'ın Sultan Anneleri, reçelden tutun da cevizli lokuma kadar tüm doğal lezzetleri taşıyor kahvaltı sofranıza...Mekanı diğerlerinden ayıran en önemli özellik kahvaltı masanızda bulunan yiyeceklerin siz bitirdikçe yenileniyor olması ve tabi manzaranızın serin serin akan bir şelale olmasını da unutmamak lazım.

3. Altınpark Tesisleri

3. Altınpark Tesisleri

Bursa'nın yeşiline bürünen Altınpark Tesisleri 100 çeşit açık büfe kahvaltısıyla sizleri doğanın kucağında ağırlıyor.Dilerseniz kahvaltıdan sonra at binebilir, dere kenarında ve ormanda keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

4. Seyr-ü Sefa

4. Seyr-ü Sefa

11 çeşit peynirin üzerine serpiştirilen dut, çilek ve Osmanlı çerezinin tatlandırdığı Seyr-ü Sefa'nın peynir tepsisi kahvaltıda başrol olmaya hazır...Dağ yolunda bulunan Seyr-ü Sefa Bursa manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

5. Bulanlar Konak

5. Bulanlar Konak

Bir dönemin fenomenlerinden olan Kınalı Kar dizisine de ev sahipliği yapan Bulanlar Konak,  biraz da olsa nefes almak için kaçacak yer arayanların adresi...

Enfes köy kahvaltısının başrolünde ise gözleme yer alıyor. Elde açılmış, tazecik ve lezzetli yufkası, peynirli, patatesli, kıymalı, ıspanaklı gibi çeşitleriyle kahvaltı sofranızı şenlendiren birbirinden lezzetli gözlemeler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın