Görüş Bildir
Haberler
Bunu da Gördük! D&R, TTB Başkanı Fincancı'nın Evinde Bulunan Kitabı Sitesinden Kaldırdı

Bunu da Gördük! D&R, TTB Başkanı Fincancı'nın Evinde Bulunan Kitabı Sitesinden Kaldırdı

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınırken evinde bulunan 'Dağın Ardına Bakmak' isimli kitap, bazı medya kanalları tarafından 'örgütsel kitap' olarak tanıtıldı. Ancak yazar Bejan Matur'un söz konusu kitabın tanıtımını yapmak amacıyla TRT ekranlarına davet edildiği ortaya çıktı. Bu olayın ardından 'Dağın Ardına Bakmak' isimli kitap Turkuvaz Medya Grubu'na ait D&R ve Idefix sitelerinden kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Dağın Ardına Bakmak” adlı kitap, D&R’ın sitesinden kaldırıldı

“Dağın Ardına Bakmak” adlı kitap, D&R’ın sitesinden kaldırıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'ta PKK'ya yönelik operasyonlarda kimyasal gaz kullandığı iddialarına ilişkin ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 27 Ekim tarihinde tutuklanmıştı.

Fincancı’nın gözaltına alındığı sırada evindeki kitaplığında yer alan ve iktidar yanlısı basının ‘örgütsel kitap’ olarak tanımladığı “Dağın Ardına Bakmak” adlı kitap, D&R’ın sitesinden kaldırıldı.

Aynı grup içinde faaliyet gösteren Idefix adlı kitap satış sitesinde de kitabın sayfası vardı. Konunun gündeme gelmesinin ardından söz konusu şirketler harekete geçti. Bugün yapılan aramalarda D&R’ın ve Idefix'in 'Dağın Ardına Bakmak' için açılan sayfaları kaldırdığı görüldü.

'Aradığın içeriğe şu an ulaşamıyoruz'

'Aradığın içeriğe şu an ulaşamıyoruz'

D&R'ın sitesindeki sayfanın son versiyonunda, 'Aradığın içeriğe şu an ulaşamıyoruz. Sayfa kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir' ifadeleri yer aldı.

Bejan Matur’un kaleme aldığı ve Timaş Yayınları’ndan çıkan kitap, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın 26 Ekim’de gözaltına alındığı sırada evinde ‘bulunmuş’ ve yandaş basın tarafından “örgütsel kitap” olarak tanımlanmıştı.

Resmi bandrol taşıyan ve basımının üzerinden 11 yıl geçen kitabın bu şekilde lanse edilmesi kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Öte yandan Bejan Matur’un kitabın tanıtımını yapmak amacıyla TRT ekranlarına davet edildiği hatırlatılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
14
10
6
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Onedio Ne yaparsan yapsanda Ne kadar ayrı başlık açsan da bu kadın için bu Ülkeyi sevenler için TERÖRİST.Bu kadarını yediremezsin.Bu ara lgbt lanetine ağırlı... Devamını Gör

Darbeli Matkap

Geberene kadar yat içerde

gri gandalf

ttb başkanının pkkya çalışması olabilir ama kitabın kaldırılması olmaz öyle mi ? bisiktrol ya. twitter bunlarla dolu burası da kendini muhalif diye satan pkk... Devamını Gör