Görüş Bildir
Haberler
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Batuhan
03.06.2016 - 17:16

1. Cumhurbaşkanlığı: Başdanışman Maaşı 'Kamuoyunu İlgilendirmez'

1. Cumhurbaşkanlığı: Başdanışman Maaşı 'Kamuoyunu İlgilendirmez'
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın, 24 kişiden oluşan Cumhurbaşkanı başdanışmanlarının maaşını öğrenmek amacıyla Bilgi Edinme Yasası kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne yaptığı başvuruya 'Kamuoyunu ilgilendirmez' yanıtı geldi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/cumhurbaskanl...

2. Asgari Ücrete Yapılan Zam Geri mi Alınıyor?

2. Asgari Ücrete Yapılan Zam Geri mi Alınıyor?

Asgari ücret zammı sıfırlanıyor... Zorunlu hale gelecek olan BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) için asgari ücretten kesinti yapılacak. Hükümetin bu mecburi katılımla ilgili mevzuat değişikliği ile, asgari ücret yeniden 1007 TL'ye kadar düşecek.

Kaynak: http://onedio.com/haber/asgari-ucrete...

3. Af Örgütü: 'AB Mültecileri Türkiye'ye Göndermemeli'

3. Af Örgütü: 'AB Mültecileri Türkiye'ye Göndermemeli'

Dünyanın önde gelen insan hakları kuruluşlarından Uluslararası Af Örgütü bugün yayımladığı raporda Avrupa Birliği'ne (AB), mültecileri Türkiye'ye göndermeye yönelik planlarından vazgeçmesi çağrısında bulundu. Örgütün 35 sayfalık raporunda, Türkiye ile AB arasında 18 Mart'ta varılan anlaşmanın 'dikkatsizce hazırlandığı' ve 'yasa dışı' olduğu belirtiliyor...

Kaynak: http://onedio.com/haber/af-orgutu-ab-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Müge Anlı'nın Programına Telefon ile Bağlanan 'İnsan Kaçakçısı': 'Seri Katil Atalay'ı Yurt Dışına Kaçırmayacağız'

Türkiye televizyonlarında inanılması güç bir olay yaşandı. 'İnsan kaçakçısı' olduğu belirtilen bir kişi Müge Anlı'nın programına telefon ile bağlanarak 3 kişinin katil zanlısı olan ve yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma ihtimali olan Atalay F. hakkında açıklamada bulundu ve 'Müge Hanım karar aldık, Atalay F.'i yurt dışına kaçırmayacağız' dedi. Bu açıklama stüdyodaki konuklar tarafından alkışlanırken izleyenleri şaşkınlığa sürükledi... 'Organizasyon' hakkında bilgi de veren kişi Anlı'nın sorusu üzerine Yunanistan'a bot ile geçmenin 600-700 dolar olduğunu, geçen seneye nazaran fiyatların düştüğü açıkladı...

Kaynak: http://onedio.com/haber/canli-yayinda...

5. Nazım Hikmet Ölümünün 53. Yılında Anılıyor

5. Nazım Hikmet Ölümünün 53. Yılında Anılıyor

Şair Nazım Hikmet, ölümünün 53'üncü yılında Rusya'nın başkenti Moskova'daki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine Türkiye'den gelenler arasında, Kardeş Türküler grubu üyeleri, sanatçı Zülfü Livaneli ve gazeteci Nebil Özgentürk yer aldı. 

Ayrıca bakınız:

Kaynak: http://onedio.com/haber/nazim-hikmet-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın