Görüş Bildir
Haberler
Bugün Kabine Toplantısı Var Mı? Kabine Toplantısı Tam Kapanma Olacak Mı?

Bugün Kabine Toplantısı Var Mı? Kabine Toplantısı Tam Kapanma Olacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs yasaklarının karara bağlandığı Kabine toplantıları internetin gündeminde. İki hafta önce yapılan son Kabine toplantısında Türkiye yeni risk haritası açıklanmış ve sokağa çıkma yasakları genişletilmişti. Yarın başlayacak Ramazan Ayı öncesinde Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Uzmanlar, son günlerde 50 binin üzerine çıkan vaka sayılarını azaltmak için tam kapanmanın yapılması gerektiğini söylüyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Tam kapanma olacak mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Yarın (Salı günü) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Ayı’nın başlayacağı 13 Nisan itibariyle kafe, restoran, çay bahçesi, lokanta gibi işetmelerin tekrardan kapanacağını söylemişti. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiriye göre bu sene Ramazan Ayı’nda camilerde teravih namazları da kılınmayacak.

Son yapılan Kabine toplantısında, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarının, Ramazan Ayı boyunca tüm yurtta geçerli olacağı açıklanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın