Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Sizi Koltuklarınıza Kitlerken Tek Solukta İzleyip Bitirebileceğiniz 22 Dizi

Bu Yaz Sizi Koltuklarınıza Kitlerken Tek Solukta İzleyip Bitirebileceğiniz 22 Dizi

Çağla
11.06.2019 - 13:09

Bu yaz yayına girecek veya kaldığı yerden devam edecek olan birbirinden iddialı 22 diziyle ilgili içeriğimize bakmak isterseniz buyrun...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/shylawatson/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Younger

1. Younger

Boşanmış ve 40 yaşında olan Liza, kitap yayıncılığı işine girebilmek için yaşı hakkında yalan söyler. Liza, yakın arkadaşlıklar ve hatta yirmili yaşlarındaki insanlarla romantik ilişkiler kurar. Söylediği yalan, gitgide daha da büyür ve kurduğu hayatı tehdit etmeye başlayan bir unsur haline gelir. Dizinin 6. sezonu 12 Haziran'da yayına giriyor.

2. Big Little Lies

2. Big Little Lies

Aynı isimle 2014'te çıkan kitaptan uyarlanan dizi, kendilerini gizemli bir cinayet de dahil olmak üzere bir dizi sırla birbirine bağlayan, banliyöde yaşayan annelerin hikayesini anlatıyor. 2. sezon, 9 Haziran'da başladı.

3. Stranger Things

3. Stranger Things

1980'lerde geçen dizi, bir grup arkadaşın paralel bir alternatif boyuta, tehlikeli yaratıklara ve gizemli güçlere sahip genç bir kızla karşılaşıp, yakın arkadaşlarının aniden ortadan kaybolmasını araştırıyor. Birlikte, arkadaşlarını ve küçük kasabalarını kurtarmaya çalışırlar. 3. sezon, 4 Temmuz'da başlıyor.

4. She's Gotta Have It

4. She's Gotta Have It

Spike Lee'nin 1986'da çıkan filminin bir uyarlaması olan dizi,  üç açık ilişkide bocalayan yirmili yaşlarındaki sanatçı Nola Darling'in New York'taki hayatını anlatıyor. Hayatındaki erkekleri, arkadaşlar ve kariyerini idare etmeye çalışırken, hayatında gerçekten istediği şeyleri keşfeder... ya da öyle olmasını umut eder. 2. Sezon, 24 Mayıs'ta başladı.

5. Good Omens

5. Good Omens

Neil Gaiman'ın 1990 yılında yazdığı aynı isimli romandan uyarlanan dizi, zamanın başlangıcından beri Dünya'da yaşayan bir melek ve bir şeytan, Deccal'ı ve Dünya'nın sonunun gelmesini önlemek için birlikte çalışırlar. İlk sezon 31 Mayıs'ta yayına başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. When They See Us

6. When They See Us

Ava DuVernay tarafında yaratılan dizi, 1989 yılında bir kadına tecavüz etmekle suçlanan 5 renkli insanın Central Park Beşlisi isimli gerçek hikayeyi anlatıyor. İlk sezon, 31 Mayıs'ta yayınlandı.

7. The Handmaid's Tale

7. The Handmaid's Tale

1985 yılında yayınlanan distopya romanının uyarlaması olan dizi, ülkenin doğurganlık oranının düşük olması nedeniyle ritüelleştirilmiş bir tecavüze başvurması gereken totaliter bir Hıristiyan toplumunda yaşayan Offred'in hayatını ve mücadelelerini anlatıyor. Günlük işkenceden kurtulmaya çalışıp, eskiden olduğu kişiyi tutmaya çalışırken, kocasını ve kızını bulmaya çalışır. 5 Haziran'da 3. sezon başladı.

8. Grown-ish

8. Grown-ish

ABC'nin Black-ish yapımının yan dizisi olan Grown-ish, Z neslinden olan Zoey Johnson'ın üniversite hayatındaki iniş çıkışlarını anlatıyor. 2. sezon 5 Haziran'da başladı.

9. Good Trouble

9. Good Trouble

The Fosters'ın yan dizisi olan yapım, avukat olma yolunda ilerleyen Callie ve yazılım mühendisi olan Mariana kardeşlerin Los Angeles'daki hayatını anlatıyor. 18 Haziran'da 2. sezon başlıyor.

10. BH90210

10. BH90210

1990 yılında yayınlanan Beverly Hills dizisinin yeniden çekimi olan BH90210, dizinin eski oyuncularıyla, eski dizinin başarısını anlatacak. 7 Ağustos'ta başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Euphoria

11. Euphoria

Dizi, iyileşen bir uyuşturucu bağımlısı olan 17 yaşındaki Ruth'u ve arkadaşlarını, 'uyuşturucular, seks, kimlik, travma, sosyal medya, aşk ve arkadaşlık' ile uğraşırken lisedeki hayatını anlatıyor. İlk sezon 16 Haziran'da başlıyor.

12. Glow

12. Glow

1980'lerde geçen dizi, canlı karakterleri, komedi çizimlerini ve daha fazlasını içeren bir güreş şovu olan GLOW kadınlarını anlatıyor. 3. sezon 9 Ağustos'ta yayında.

13. Fleabag

13. Fleabag

Arkadaşının ve iş ortağının ani ölümünden sonra, Londra'da yaşayan nükteli, cinsel, kzıgın ve filtresiz bir kadın olan Fleabag kederiyle uğraşırken, geçmiş hatalarını ve daha fazlasını yaparken hayata tutunmaya çalışır. 2. sezon 17 Mayıs'ta başladı.

14. What/If

14. What/If

Bu yeni kara film akımıyla yaratılmış mini gerilim dizisi, insanların önemli ve de ahlaki açıdan sorgulanabilir bir karar verdiklerinde neler olduğunu ve yaşamlarının yörüngesini nasıl etkilediğini araştırıyor. İlk sezon 25 Mayıs'ta başladı.

15. Four Weddings and a Funeral

15. Four Weddings and a Funeral

1994 yılında çıkan romantik komedi dizisinin Mindy Kaling tarafından yapılan yeni versiyonu olan dizi, bir Londra düğünü için buluşan dört Amerikan arkadaşın hikayesini anlatıyor. Seremoni sırasında ortaya çıkan bir itiraf yüzünden, kalp kırıklıkları, skandallar ve daha fazlası ile hayatları bir kaosa dönüşür. 31 Temmuz'da ilk sezon başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Leila

16. Leila

2017 yılında aynı isimle çıkan distopya romanından uyarlanan bu Hint dizisi, toplumun kenar mahallelerde örgütlendiği, kast, din ve gelire dayanan bir kasabada yaşayan Müslüman bir kadının, kızının kaybolşundan 16 yıl sonra onu aramasını anlatıyor.  İlk sezon 13 Haziran'da başlıyor.

17. 3%

17. 3%

Bu Brezilya yapımı distopya gerilimi, nüfusun çoğunun yoksul iç kesimlerde yaşadığı uzak bir gelecekte gerçekleşiyor. 20 yaşındakilerin tamamı, yalnızca %3'ünün başarabildiği bir dizi test olan süreci tamamlayarak, kıyıdan uzak cennet gibi bir yere geçmeye hak kazanıyor. 3. sezon 7 Haziran'da başladı.

18. Catch-22

18. Catch-22

İkinci Dünya Savaşı zamanında geçen bu kara komedi,  genç Amerikalı pilotlar savaştan daha tehlikeli olduğunu kanıtlayan bürokrasiye yön vermeye çalışıyor. İlk sezon 17 Mayıs'ta başladı.

19. Orange Is the New Black

19. Orange Is the New Black

2010'da aynı isimle yazılan anı yazısından uyarlanan dizi, yıllar önce yaptığı uyuşturucu kaçakçılığı yüzünden kadınlar hapishanesine atılan 30 yaşlarındaki Piper'ın ve diğer mahkumların, arkadaşlıklarını, romantik ilişkilerini ve federal hapishanedeki günlük yaşamını anlatıyor. 26 Temmuz'da 7. sezon başlıyor.

20. Pose

20. Pose

1980'li yılların New York'unda geçen dizi, siyahi ve Latin LGBTQ topluluğunun hayatını ve kültürlerini anlatıyor. 2. sezon 11 Haziran'da başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Vida

21. Vida

İki Meksikalı-Amerikalı kız kardeş, annelerinin ölümünden sonra Doğu Los Angeles'taki evlerine döner ve köklerini yeniden keşfederken annelerinin kimliği ile ilgili sırları ortaya çıkarırlar. 2. sezon 26 Mayıs'ta başladı.

22. Black Mirror

22. Black Mirror

Bu bilim kurgu antolojisi, teknolojinin modern toplum üzerindeki sonuçlarını araştırıyor. 5 Haziranda 5. sezon başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
5
5
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif

bunlara bakıyoruz bakıyoruz sonra gidip yine Friends izliyoruz ya :(

BAHADIR ALKAN

:)) her incelediğim listeden sonra aklımdan geçen...

Utku Yıldırım

Fleabag 2. sezon 8 nisanda bitti bu arada ve harika bir dizi kesinlikle öneririm.Alışılmışın dışında komedi arayanlar bi şans versinler.