Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Kimse Söylemez: Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten Hepsi Bedava 13 İnternet Sitesi

etiket Bu Siteleri Kimse Söylemez: Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten Hepsi Bedava 13 İnternet Sitesi

İyi kullanılırsa İnternet tam bir hazine! Fakat bazı hazineler var ki aramayla bulunmuyor, Google aramalarıyla bulunamayacak bu web siteleriyle İnternet'in hükümdarı siz olacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tripper Weather

1. Tripper Weather

Yolculuk edeceğiniz rotaya dair gelişmiş hava durumu raporu almak ister misiniz? Böylece tüm hazırlıklar için size vakit kalacak, bunun yanında risk de almayacaksınız. Tripper Weather istediğiniz tarih aralığında seyahat rotanızın hava durumunu ayağınıza kadar getiriyor.

Tatil planlarında aklınıza olsun.

2. Internet Arcade

2. Internet Arcade

Çocukluğunuza bir yolculuk için hazır mısınız? Saatler boyu başından kalkamayacağınız oyunları ücretsiz olarak sunan Internet Arcade modern bilgisayarların içerisinde 1000 oyunluk atari kasetlerini yerleştiriyor.

3. A Soft Murmur

3. A Soft Murmur

Şehrin gürültüsünden uzak, doğanın içinde birkaç dakika için aslında ofisinizden çıkmanıza bile gerek olmayabilir. Size ihtiyacınız olan rahatlama hissini, doğadan gelen müthiş seslerle sağlayan bu hizmeti pek seveceksiniz.

4. Just Delete Me

4. Just Delete Me

Sosyal medya hesaplarınızdan kurtulmak istediğiniz anlarda size sorulan onlarca soruyla muhatap olmadan tüm verilerinizi temizleyen bu hizmet en iyi dostunuz olacak. Vakit kaybı yok.

5. Class Central

5. Class Central

Class Central, yıllar boyu çalışıp girilecek üniversitelerin derslerini ücretsiz olarak ayağınıza getiriyor. Belki Türkiye'de Oxford yok ama İnternet'te var! Keşfedin, kendinizi geliştirin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Documentary Heaven

6. Documentary Heaven

İstediğiniz kadar değil istemediğiniz kadar belgeseli ücretsiz sunan Documentary Heaven tam anlamıyla bir bilgi cenneti. Dizi izlemekten sıkıldıysanız sizi böyle alalım.

7. Pic2Map

7. Pic2Map

Sihirbazlık gibi ama değil! Karmaşık bir algoritmayla çekilen fotoğrafların haritadaki tam lokasyonunu getiriyor bu site. Hem de fotoğrafın kalitesine bakmadan!

Sevdiceğinizle müthiş anılarınızı yeniden yaşamak için noktaları belirleme zamanı.

8. 7 Cups of Tea

8. 7 Cups of Tea

Binlerce lira vererek psikolojik terapi alacak bütçeniz yok ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir ortamda içinizi dökmek istiyorsanız 7 Cups of Tea anonim terapistlerle sizi ücretsiz olarak buluşturuyor. İngilizce biliyorsanız her şey yolunda.

9. 10 Minute Mail

9. 10 Minute Mail

Bazı platformlara kaydolmak için şahsi elektronik postanızı vermek istemiyorsunuz çünkü aptalca postalar yollama ihtimalleri çok yüksek. 10 Minute Mail ile kayıt olmak için başvurduğunuz platformlara elektronik posta adresinizi teslim etme devri kapanıyor. 10 dakika içerisinde kendini imha eden bu hizmet siz onay işlemlerini yapana dek hayatta kalıyor anlayacağınız. Anonimliği de cabası.

10. Worn on TV

10. Worn on TV

İzlediğiniz bir dizideki baş karakterin giydiği elbiseyi çok beğendiniz fakat onu bulmanızın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz. Worn on TV'den önce durum böyle olabilir ama artık o elbiseyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Hem de aynısını!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pixlr

11. Pixlr

Fotoğraflarınızı düzenlemek istiyorsunuz ve bunu profesyonel biçimde yapmak istiyorsunuz... İki tercihiniz var, her yıl yüzlerce lira verip meşhur uygulamaları satın almak yahut Pixlr ile profesyonel çözümleri ücretsiz halledebilmek.

Seçim sizin. 😎

12. Geacron

12. Geacron

Saatlerinizi çalacak müthiş bir tarih serüvenine hazırsanız, buyursunlar. M.Ö. 3000'den bu yana dünya genelindeki medeniyetlerini tümünü, özel olaylarıyla anlatan eşsiz haritalar Geacron'da yer alıyor. Tarihe meraklıysanız bugün sizin gününüz.

13. Freerice

13. Freerice

Kendimizi geliştirdik, can sıkkınlığımızı giderdik... Şimdi vakit geçirirken dünyaya da faydamız olsun. Dünya Sağlık Programının gerçekleştirdiği Freerice (Bedava pirinç) uygulamasında cevapladığınız sorular neticesinde ihtiyacı olan insanlara pirinç ulaşmasını sağlıyorsunuz.

Belki de en faydalı web sitesi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
835
214
46
36
17
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bluessy

Neresi mükemmel bu mükemmel ötesi😂Elinize sağlık klavyenize toz konmasın😂bi kaçını duymuş olsam da içerik çok yararlı gerçekten

meloooss

Mükemmeeeel

Ördekkaç

#8 de yani 7 Cups Of Tea' de dinleyici olarak birçok kişiye elimden geldiğince yardım ettim. Şöyle bir şey var ki, ücretsiz olan dinleyiciler. Yani belli bir... Devamını Gör

wiertaliena

sana bu konu hakkında bir şey sormam gerek ya