Görüş Bildir
Haberler
Bu Hafta Ne Oynasak? Android, iOS ve PC İçin Birbirinden Keyifli Oyun Önerileri

Bu Hafta Ne Oynasak? Android, iOS ve PC İçin Birbirinden Keyifli Oyun Önerileri

Don't mind me
08.04.2019 - 15:41

Ofis çalışanı olup Solitaire oynamaktan bıktınız mı? Öğrencisiniz ve League of Legends'ta hep feedleyen bir takım mı geliyor? Alternatif oyunlar mı arıyorsunuz? Size önereceğimiz oyunlarla keyifli zaman geçirmeye hazır olun. Hem akıllı telefonlarınız, Android ve iOS, hem de çok yüksek özelliğe sahip olmayan bilgisayarlarda da rahatlıkla oynayabileceğiniz bu haftanın oyun önerileri sizlerle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Papers, Please (PC)

Papers, Please (PC)

Steam Puanı: 10/10

Papers, Please sadece 100 MB'lik boyutuna karşın ödülden ödüle koşmuş, büyük beğeni toplamış bir oyun. Sınır ülkeleriyle gergin ilişkileri olan Arstotzka ülkesinde lotodan ismimiz çıkıyor ve sınır memuru olarak göreve başlıyoruz. Amacımız ülkeye girmeye çalışanların uygun olup olmadığını anlamak, ona göre geçişlerine izin vermek ya da vermemek. Her gün çıkan yeni kurallar, arkada devam eden sürükleyici yan hikayesi ile, hem eğlenmek hem de dikkatini sınamak isteyenler için muhteşem bir oyun. 

  • Steam fiyatı: 18 TL

The Wolf Among Us (PC)

The Wolf Among Us (PC)

Steam Puanı: 10/10

Telltale Games'in senaryolu ve karar vermeye dayalı oyunları oldukça meşhurdur, The Wolf Among Us da onlardan biri. Oyun 2 GB boyutunda ve yüksek sistem özellikleri gerektirmiyor. Masal karakterleri ile dolu bir dünyada kahramanımız Bigby Wolf ile bir gizemi aydınlatırken dostlarımızı ve düşmanlarımızı seçmeye çalışıyoruz.

  • Steam Fiyatı: 39 TL

Oceanhorn (Android, iOS)

Oceanhorn (Android, iOS)

Google Play Puanı: 4.3/5, App Store Puanı: 4.4/5

Efsane oyun Legend of Zelda'yı seviyorsanız, Oceanhorn tam size göre. Tatlı evreni, başarılı grafikleri ve eğlenceli oynanışı ile akıllı telefonlarınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Super Stickman Golf 3 (Android, iOS)

Super Stickman Golf 3 (Android, iOS)

Google Play Puanı: 4.1/5, iOS Puanı 4.3/5

Siz de eski Stickman oyunlarını unutamayanlardansanız, Super Stickman Golf 3 tam size göre. Eğlenceli ve basit oynanışının yanı sıra çok oyunculu modda rekabetin tadını da çıkartabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın