Görüş Bildir
Haberler
Bu Egzersiz Bisikleti Pedal Çevirmeyi Sanal Gerçeklikteki Bir Yarışa Dönüştürüyor

Bu Egzersiz Bisikleti Pedal Çevirmeyi Sanal Gerçeklikteki Bir Yarışa Dönüştürüyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Egzersiz yapmak bazen çok zor gelebilir. Ancak sanal gerçeklik sayesinde artık sanki bir video oyunu oynarmış gibi egzersiz yapabileceksiniz. Bugünden itibaren sanal gerçeklikteki bisikletin ön satışları yapılmaya başlandı. 

VirZoom Massachusetts eyaletinin Cambridge şehrinde olan bir sanal gerçeklik oluşumu. Bisikletin gidonunun uçları oyun kontrolcülerine benziyor ve Oculus Rift, PlayStation VR ve HTC Vive ile uyumlu. Ne kadar hızlı pedal çevirirseniz sanal gerçeklikteki oyunda o kadar hızlı gidiyorsunuz. 

VirZOOM takımı bu egzersiz bisikletiyle sanki onu dışarıda kullanır gibi hissetmenizi sağlayan bambaşka bir sanal gerçeklik oyun platformu oluşturdu. Kullanıcıların dikkatini 2 boyutlu ekran ile dağıtmak yerine takım sanal gerçeklik üzerinde daha çok çalışarak kullanan kişinin sanki egzersiz yaptığını anlamadan egzersiz yapmasını sağlıyor.

Şimdilik oyunlar yüksek-hızda bir yarış oyunu, kement fırlatan bir kovboy oyunu ve tepelerde dört nala koşup süzülen bir Pegasusu kontrol ettiğiniz bir oyun ile sınırlı. Şirket bu bisiklete 'VR kontrolcüsü' adını verdi ve ürün 249.95 dolara satılacak. Erken sipariş verirseniz 199.95 dolara alabiliyorsunuz. Ayda ekstra 10 dolar öderseniz bir abonelik servisi alıyor ve katettiğiniz mesafeyi, yakılan kalorileri görme imkânını elde edip ilerde eklenecek üçüncü parti yazılımlara erişim sağlayabiliyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
14
6
5
1
0
0