Görüş Bildir
Haberler
Boyun Kırışıklığı İçin Doğal Maske Tarifleri…

Boyun Kırışıklığı İçin Doğal Maske Tarifleri…

Şebnem Sucu
27.12.2021 - 10:56

Cildin her alanının görünümü önemlidir. Ancak yüzden sonra en çok boyun bölgesi yaşınız ve güzelliğiniz hakkında tahminler verir. İnce deri yapısı ile sarkma ve kırışıklılara eğilimli olan boyun bölgesinin görünümü bu sebeple çok önemlidir. Genelde bakımı ihmal edildiğinden bölgede kırışıkların artması ile çözüm yöntemleri araştırılır. Gergin ve güzel bir boyun için uygulanan doğal maskeler kullanım sıklığına göre daha etkili sonuçlar verirler. Konu başlığımızda yer alan boyun kırışıklığı için doğal maske tariflerini sizler için yazımızda derledik. İşte merak edilen o maske tarifleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

30’lu yaşlardan sonra boynun ortasında çizgilenmeler ile birlikte sarkma ve gevşemeler meydana geldiğinde görüntü son derece rahatsız edici olmaya başlar. Başta yaş faktörü olmak üzere genetik yapı, sigara kullanımı ve yanlış uyku pozisyonları gibi birçok neden boyun kırışıklarının oluşum sebepleri arasında yer alır.  Boyun bölgesindeki kırışıklar için pahalı kremler ya da medikal yöntemler bulunsa da maliyeti ucuz ve pratik uygulama şekli ile doğal maske tarifleri birçok kişi tarafından merak konusudur. Yan etkisi neredeyse olmayan boyun kırışıklığı için doğal maske tariflerine buradan ulaşabilirsiniz. İşte detaylar…

Yumurta Akı Maskesi

Protein gibi oldukça önemli besin içeriğine sahip olan yumurta akı, cilt bakımında sık kullanılan bir üründür. Cilt kalitesine yardımcı olan yumurta akı maskesi kırışıklık tedavisinde etkili sonuçlar sunar.

Malzemeler

• 1 yumurta akı

• 2 yemek kaşığı bal

• 2 yemek kaşığı gül suyu

• 2 yemek kaşığı gliserin

Hazırlanışı

İlk olarak yumurtayı sarısından ayırın. Ardından 2 yemek kaşığı bal, gliserin ve gül suyunu da belirtilen miktarlarda ekleyin. Karışım ile yoğun bir macun kıvamı elde ettikten sonra direk boynunuza uygulayın. 20 dakikanın sonuna maskeyi yıkayın.

Limon Suyu-Salatalık Maskesi

• 1 yemek kaşığı limon suyu

• 1 yumurta akı

• Yarım salatalık

• 1 tutam nane

Yapılışı

Malzemelerin tümünü robota alarak püre kıvamı almasını sağlayın. Karışımı 10 dakika buzdolabında dinlendirin. Bu maskeyi yüzünüzde dahil olmak üzere boyun kırışıklarına uygulayabilirsiniz. Sürdüğünüz alanda 1 saat beklettikten sonra temizleyin. Haftada 1-2 defa boyun bölgenize uygulayın.

Çörek Otu Yağı Masajı

Ciltteki kolajen üretimine destek olan çörek otu yağı faydalı besinler içerir. Bu yağ ile yapacağınız masajlar boynunuzun daha canlı ve genç görünmesine yardımcı olacaktır.

Malzemeler

• 1 yemek kaşığı çörek otu yağı

• 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı

Zeytinyağı ve çörek otu yağını temiz bir kapta karıştırmakla işe başlayın. İşlem sona erdiğinde boynunuza 15 dakika masaj yapın. Daha etkili sonuçlar için bu işlemi gün aşırı tekrar edin.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın