Görüş Bildir
Haberler
Bize Hangi Friends Karakteri Olduğunu Söyle, Sana Dizideki Hangi Yemeği Denemen Gerektiğini Söyleyelim!

etiket Bize Hangi Friends Karakteri Olduğunu Söyle, Sana Dizideki Hangi Yemeği Denemen Gerektiğini Söyleyelim!

Well Ok Then
19.12.2023 - 19:01

Yılların eskitemediği efsanevi dizi Friends dizisinden hepimizin aklında kalan bir yemek vardır. Sen de en çok bağ kurduğun Friends karakterini seç, dizideki hangi yemeği denemen gerektiğini öğren. 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Friends dizisinde hangi karaktersin? Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rachel'ın İngiliz Trifle tatlısı!

Rachel'ın İngiliz Trifle tatlısı!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek kesinlikle Rachel'ın yaptığı İngiliz tatlısı Trifle! İstersen bu tatlının içine Rachel'ın yaptığı gibi bezeyle, soğan ve et de ekleyebilirisin. Böyle bir şey yapma tabi, şaka yapıyoruz. Rachel sadece bir hata sonucu et, soğan ve bezelye eklemişti.

Joey'nin Köfteli Sandviçi!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek Joey'nin favori sandviçi olan köfteli sandviç! Bu sandviçin tadı diziden de anladığımız kadarıyla o kadar güzel ki, Joey sadece bu sandviçi Chandler ile paylaşıyor.

Chandler'ın Cheesecake'i!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek Chandler ve Rachel'ın uğruna birbirleri ile mücadele ettiği o efsanevi limonlu cheesecake. Bu cheesecake'in tadı o kadar iyi ki yere düştükten sonra bile Chandler ve Rachel onu yemeye devam ediyorlar.

Phoebe'nin Çikolatalı Kurabiyesi!

Phoebe'nin Çikolatalı Kurabiyesi!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek Phoebe'nin büyük annesinin tarifi gizli olan çikolatalı kurabiyesi. Sonradan bu kurabiyenin aslında marketten alınan bir kurabiye olduğunu öğrensek de Friends karakterlerinin hepsi bu kurabiye bayılıyor. Üstelik evde kendin de yapabilirsin.

Ross'un Hindili Sandviçi!

Ross'un Hindili Sandviçi!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek Ross'un şükran gününden kalma inanılmaz lezzetli olduğuna bizi ikna ettiği hindili sandviçi. Ross bütün bölüm boyunca sandviçinin başka tarafından yenilmesi yüzünden çok öfkeleniyordu. Artık ne kadar iyi bir sandviç olduğunu sen hayal et.

Monica'nın Fırında Hindi'si!

Verdiğin cevaba göre senin denemen gereken yemek Monica'nın her şükran gününde geleneksel olarak yaptığı fırında hindi. Bu hindi o kadar lezzetli ki Joey tek başına bütün bir hindiyi yiyebileceğini iddia etmişti. Bölümün sonunda da bütün bir hindiyi yemiş olan Joey'nin gururlu yüzünü görüyorduk. Monica'nın bu hindisini görünce insanın canı çekiyor açıkçası.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
25
23
14
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Joey'nin favori sandviçi olan köfteli sandviç!

Gizem Yenikler

Joey'nin Köfteli Sandviçi!

TEYLA

Monica'nın Fırında Hindi'si!