Görüş Bildir
Haberler
Birlikteliği Evliliğe Doğru Giderken Son Anda Nişan Atan Türkiye'nin 12 Ünlü İsmi

etiket Birlikteliği Evliliğe Doğru Giderken Son Anda Nişan Atan Türkiye'nin 12 Ünlü İsmi

Bazen olmayınca gerçekten olmuyor. Birçok ünlünün nişan haberinden sonra düğün haberini alacakken hoop ayrılık haberini alıyoruz.  

Evlilik arefesinde nazar, göz ya da büyü, ne derseniz deyin! Son dakikada işler tersine dönüveriyor. Ve son yıllarda ünlüler camiasında nişan atan birçok ünlü isim var:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Didem Soydan

1. Didem Soydan

Can Bonomo ile birbirlerine onlar kadar çok yakıştırdık ki onları, uyumları adeta büyülüyordu. Ama nazara mı geldiler yoksa göze mi geldiler bilinmez bu meşhur ikili geçtiğimiz aylarda nişan attı. Bir dargın bir barışık ikilinin ilişkileri gündemimizi uzunca bir süredir meşgul ediyor.

2. Helin Avşar

2. Helin Avşar

Helin Avşar 2015 yılında 1.5 ay gibi kısa bir sürede tanıştığı Selim Yerebakan ile nişanlandı. Helin o kadar mutluydu ki 100 bin TL'lik yüzüğünü instagram'dan paylaşmıştı. Ama bu nişan pek uzun sürmedi...

3. Pelin Öztekin

3. Pelin Öztekin

Pelin Öztekin hızlı bir şekilde kilo verdi ve daha sonra Seksenler dizisinde rol alan Kıvanç Baran Arslan'la aşk yaşamaya başladı. Çift bu yılın başında nişanlandı ama geçtiğimiz haftalarda ''Hayatımı yaşamak istiyorum'' diyen Pelin Öztekin nişanı attı.

4. Pınar Dilşeker

4. Pınar Dilşeker

Epey büyük yaş farkı nedeniyle nişanlandığı dönemde eleştirilen şarkıcı, 2010 yılının Nisan ayında nişanlandığı iş adamı Ahmet Hamoğlu'ndan ''Bazı konularda uyuşamadık'' diyerek ayrıldı.

5. Tuğba Özerk

5. Tuğba Özerk

Tuğba Özerk, çocukluk arkadaşı İzmirli Mazhar Can'la 2013 yılında nikah masasına oturacağı sırada şok bir kararla nişanı atmıştı. Çiftin çevresinde şaşkınlık yaratan bu olay uzunca bir süre magazin gündemini de meşgul etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcu Esmersoy

6. Burcu Esmersoy

Aşkta sansı gülmeyen Burcu Esmersoy, uzun süredir birlikte olduğu ve nişanlandığı Sami Kiresepi'den 2014 yılı Şubat ayında 150 bin dolar değerindeki nişan yüzüğünü iade ederek ayrıldı.

7. Ebru Polat

7. Ebru Polat

Güzel şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz yıl iş adamı sevgilisinden ayrıldığını ve nişanı attğını sosyal medya üzerinden bu sözlerle açıklamamıştı: '' Bundan sonra kimseye eyvallahım yok... Hem iş hem arkadaşlık... İyi olana 5 katı, kötü olana 5 katı karşılık... Kim ne hakediyorsa fazlasını alacak benden... Yüzüğü de çıkarttım bundan sonraki hayatımızda herkese başarılar...'' ( Bu arada nişanlısının görüntüsünü bir kez paylaşan Ebru Polat ismini ise sır gibi sakladı.)

8. Deniz Uğur

8. Deniz Uğur

Başarılı oyuncu Deniz Uğur, geçtiğimiz sene dört yıldır birlikte olduğu ve nişanlandığı yönetmen sevgilisi Orçun Benli'yle yollarını ayırdı. Ayrılığını o da sosyal medya üzerinden ilan etti. Açıklaması şöyleydi: “İleride oluşabilecek yanlış söylentilere mahal vermemek için bu açıklamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum. Nişanlım Orçun Benli’yle dört yıllık beraberliğimiz noktalanmış bulunmaktadır.''

9. Tuğba Altıntop

9. Tuğba Altıntop

Rafet El Roman'ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, 'İlklerimi onunla yaşadım' dediği nişanlısı şarkıcı Levent Dörtler ile 2011 Kasım ayında yollarını ayırdı ve iki aylık nişanını attı.

10. Dilan Çıtak

10. Dilan Çıtak

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu sonradan ortaya çıkan Dilan Çıtak, 2015 yılında 8 yıllık nişanlısı Aydın Ağaç'tan ani bir kararla ayrıldı. Ayrılığın ardından Dilan, şarkıcı Levent Dörtler ile yeni bir aşka yelken açtı. Evet, bir üstteki maddede Tuğba Altıntop'la nişan bozmuş olan Levent Dörtler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Merve Sevi

11. Merve Sevi

Oyuncu Merve Sevi, geçtiğimiz yıl Haziran ayında 1,5 yıllık sevgilisi Hakan Özten ile nişanlanmıştı. O da diğer meslektaşları gibi instagram hesabı üzerinden Hakan Özten'den ayrıldığını duyurdu: 'Hayat her zaman güzel sürprizler yapmaz. Son bir yılı nişanlılık süresiyle birlikte 2,5 yıl süren ilişkimizi sonlandırmaya karar verdik. Allah herkesin yolunu açık etsin.'

12. Seda Güven

12. Seda Güven

Seda Güven, ünlü şarkıcı Keremcem ile evlenmeden önce kendisi gibi oyuncu olan Kerem Fırtana ile nişanlıydı. Hatta birlikte ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' dizisinde kamera karşısına bile geçmişlerdi. Ama gelin görün ki ikilinin aşkı da sevgisi de kısa sürdü ve çift nişan bozdu.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
95
39
21
20
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?