Görüş Bildir
Haberler
Biraz Övdük, Biraz Gömdük! En Yakın Arkadaşı İkizler Burcu Olanların Çok İyi Bildiği Durumlar

etiket Biraz Övdük, Biraz Gömdük! En Yakın Arkadaşı İkizler Burcu Olanların Çok İyi Bildiği Durumlar

31.05.2019 - 13:38 Son Güncelleme: 05.06.2019 - 01:03

En yakın arkadaşınızı sizden iyi kimse tanıyamaz değil mi? İşte, en yakın arkadaşı İkizler burcu olanların kendi hayatlarından çok şey bulacakları konulara geçelim hemen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onunla tanışana kadar başka biriyle bu kadar eğlenebileceğinizi asla düşünmemişsiniz.

2. Öyle çok duygusal şey paylaşmak yerine onunla anı yaşar ve kafanızdaki tüm bozuk şeyleri kenarda bırakırsınız. Boş duygusal sohbetlere hiç gerek yoktur.

3. Onunla geçirdiğiniz her bir gün, yeni bir insanı tanımış etkisi verir size. Değişik karakterli birisi işte ne yapsın...

4. Zor bir durumda kaldığınızda da aklınıza ilk o insan gelir. Öyle hayatı çok umursamıyormuş gibi dursa bile size değer veriyorsa, zorda kaldığınızda ilk elini uzatan da o olur.

5. Bilmediğiniz çok şeyi size öğretir. Yeni müzikler, yeni eğlence tarzları. Onunlayken sıkılmanız pek mümkün değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Konuşmaktan keyif alacağınız, her konu hakkında fikirlerine güvenebileceğiniz birisidir.

7. Bazen iki dakika önce olduğu insandan farklı bir insana evrilse de hep içindeki iyiliği görebilirsiniz. Eee siz de onu böyle kabul ettiniz işte.

8. Eğer özgür ruhlu biriyseniz, sizin hayatınızın sonuna kadar yanınızda olması gereken kişinin İkizler burcu olduğunu bilirsiniz.

9. Onunlayken, bir ufak çantayı sırtınıza takıp, tüm dünyayı gezebileceğinizi çoktan anlamışsınızdır.

10. Planlarınızı yaparken onun her zaman sizi ekebileceğini bilerek yaparsınız. Sağı solu belli olmaz onun çünkü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Onunla dışarı çıktığınız zaman yalnız kalma ihtimaliniz pek azdır. O yeni insanlarla nasıl iletişim kuracağını böyle iyi bilir ki, hemen etrafınıza on kişiyi toplayabilir.

12. Bir ortamda bunalmışsa siz onu tuvalete gitti sanarsınız ama o çoktan mekanı terk etmiştir. Ona bunun için kızamayacağınızı bilirsiniz...

13. Biraz patavatsızdır ama hiçbir zaman kötü niyetle bir şeyler demeyeceğini de iyi bilirsiniz. O bir şeyi demek istiyorsa üstü kapalı yolları zaten tercih etmez, çat çat çat direkt söyler!

13. Biraz patavatsızdır ama hiçbir zaman kötü niyetle bir şeyler demeyeceğini de iyi bilirsiniz. O bir şeyi demek istiyorsa üstü kapalı yolları zaten tercih etmez, çat çat çat direkt söyler!

14. Eh, bazı eksileriyle ama daha çok artılarıyla beraber, İkizler burcu biriyle yakın arkadaş olmak başınıza gelebilecek en tatlı olaylardan biridir. <3

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
78
21
18
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sudenazkalem

ikizler burcuyum ve bunu okuyunca mutlu oldum.