Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ara mı Versek? "AK Parti'den Soğudum" Diyen Tuğçe Kazaz Sosyal Medyanın Gündeminde

etiket Biraz Ara mı Versek? "AK Parti'den Soğudum" Diyen Tuğçe Kazaz Sosyal Medyanın Gündeminde

Batuhan
18.09.2017 - 15:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye verdiği destekle bilinen Tuğçe Kazaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. “Bende artık AK Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu “Uyan Türkiyem” programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz dikkat çeken açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidara verdiği destekle tanınan Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili iktidara yüklendi.

İşte Kazaz'ın açıklamaları 👇

“Bende artık AK Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz, “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması bende soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı. Kazaz’ın bu sözlerine programın sunucusu Tahir Sarıkaya, “Sizin bu eleştirinize şok oldum” diyerek yanıt verdi.

Kazaz'ın açıklamaları sonrası sosyal medyadan da yorumlar gecikmedi...

Kazaz'ın açıklamaları sonrası sosyal medyadan da yorumlar gecikmedi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
629
169
62
43
41
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

üç din biliyorum :D

alpagut-han

bir tek sen değilsin akp deki herkes böyle dönek tuğçe kazaz senin zamanında o partiye sempati beslemen köpekliğini yapman normal ve sonrasında milletvekili ... Devamını Gör