Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanların Efsane Dizisi Breaking Bad Oyuncuları Bugünlerde Ne Yapıyor?

Bir Zamanların Efsane Dizisi Breaking Bad Oyuncuları Bugünlerde Ne Yapıyor?

Sueda İlkyaz
16.10.2022 - 13:33

2008 yılında yayın hayatına başlayan ve 5 sezon süren Breaking Bad dizisi 9.5 IMDb puanıyla dizi tarihinin en sevilen dizilerinden biri. Peki bu efsane dizinin izleyenlerde iz bırakmış karakterleri şimdilerde ne yapıyormuş gelin bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bryan Cranston - Walter White

1. Bryan Cranston - Walter White

Bryan Cranston, dizinin ana karakteri Walter White'a hayat vermişti. Kendisi dizi sona erdiğinden beri, Trumbo ve Godzilla da dahil olmak üzere birçok farklı projeye imza attı. Oyuncu 2020'den beri Michael Desiato adında bir yargıcı oynadığı Your Honor dizisinde rol almaktadır. Ayrıca hazırda çekilmiş birkaç filmi de bulunan oyuncuyu önümüzdeki günlerde sık sık ekranlarda göreceğiz gibi duruyor.

2. Bob Odenkirk - Saul Goodman

2. Bob Odenkirk - Saul Goodman

Bob Odenkirk, Saul Goodman rolünü aldığında 3 bölümden fazla oynamayı beklemediğini söylüyor. Buna rağmen aktör Breaking Bad'in 43 bölümünde yer almakla kalmadı, Breaking Bad'in öncesini anlatan Better Call Saul dizisinin de yıldız oyuncularından biri hâline geldi.

3. Dean Norris - Hank Schrader

3. Dean Norris - Hank Schrader

Breaking Bad'de Hank Schrader'ı canlandıran oyuncu 2020'de Better Call Saul'da rolünü yeniden canlandırdı. Bunun dışında, Scandal, The Big Bang Theory ve Claws gibi birçok popüler dizide de yer aldı. Ayrıca 2019'da yer aldığı Scary Stories to Tell in the Dark filminin devam filmi için de çekimlere yakında başlanacağının haberini vermiş olalım.

4. Anna Gunn - Skyler White

4. Anna Gunn - Skyler White

Breaking Bad sona erdikten sonra, Skyler White'ı oynayan Anna Gunn, İngiliz dizisi Broadchurch'ün yeniden yapımı olan 2014 yapımı Gracepoint'te ana karaktere hayat verdi. Ayrıca, Shades of Blue adlı dizinin 10 bölümünde yer alan aktris, Criminal Minds ve Prodigal Son gibi dizilerde de ufak rollerde yer aldı.

5. Giancarlo Esposito - Gus Fring

5. Giancarlo Esposito -  Gus Fring

Breaking Bad'de Gus Fring rolünü canlandıran oyuncu, 2017'den itibaren Better Call Saul'da rolünü tekrar canlandırdı. 2011 yılında Breaking Bad'den ayrıldıktan sonra ise 50'den fazla projede yer aldı. Onu The Get Down, Once Upon a Time ve The Mandalorian gibi dizilerde görmek mümkün. Ayrıca yakında çıkacak olan Jigsaw dizisinde de yer alması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Betsy Brandt - Marie Schrader

6. Betsy Brandt - Marie Schrader

Breaking Bad'de Marie Schrader'ı canlandıran oyuncunun karakterinin ayırt edici özelliklerinden biri de mor renge olan takıntısıydı. Better Call Saul'un son bölümlerinden birinde rolü yeniden canlandırdığında, karakterin tüm sahneleri siyah beyaz gösterildi, bu yüzden hayranlar ne renk giydiğini göremedi. Ancak oyuncunun açıklamasına göre giydikleri mor değilmiş.

Dizi sona erdiğinden beri, oyuncu Parenthood'da Sandy, Life in Pieces'da Heather, ve Love, Victor'da Dawn gibi birçok rolü oynadı. The Grotto ve Jefferies ise kendisinin gelecek projeleri.

7. RJ Mitte - Walter White Jr.

7. RJ Mitte -  Walter White Jr.

Kendisi en çok Walter White Jr. rolüyle tanınıyor. Ayrıca engellilerin savunucusu olan oyuncu engelli aktörlerin hakkını savunmaya özen gösteriyor. Breaking Bad sona erdiğinden beri, Switched at Birth dizisinde, The Recall filminde ve bir dizi başka projede daha rol aldı. Şu an itibariyle, aktörün yayına girecek en az 5 filmi ve dizisi bulunuyor. En çok beklenenlerden birisi ise baş rolü oynadığı Issac filmi.

8. Steven Michael Quezada - Steven Gomez

8. Steven Michael Quezada - Steven Gomez

Esasında komedyen olan oyuncu, Breaking Bad'de Steven Gomez rolünü canlandırmıştı. Better Call Saul'un ise 2 bölümüne konuk oldu. Dizide sergilediği oyunculuğu sayesinde diğer oyuncularla birlikte 2014'te Screen Actors Guild Ödülü kazandı. Son yıllarda, oyuncu Wish Man ve Holiday for Heroes gibi yapımlarda karşımıza çıktı. Bunun yanında stand-up gösterilerine devam ediyor.

9. Jonathan Banks - Mike Ehrmantraut

9. Jonathan Banks - Mike Ehrmantraut

Deneyimli aktör Jonathan Banks, 2009'un başında Breaking Bad'de Mike Ehrmantraut olarak rol aldıktan sonra, Better Call Saul, El Camino: A Breaking Bad Movie ve Better Call Saul: Madrigal Electromotive Security Training yapımlarında da karakterini canlandırmaya devam etti. Breaking Bad evreninde sık sık yer alsa da, bunun yanında Mudbound ve The Commuter gibi filmlerde de rol aldı kendisi.

Banks ayrıca 2016'da Fahri Doktora unvanı aldı.

10. Aaron Paul - Jesse Pinkman

10. Aaron Paul - Jesse Pinkman

Breaking Bad'in en tanınan yüzlerinden biri olan Aaron Paul da Jonathan Banks gibi rolünü birkaç kez yeniden canlandırdı. 2019'da, Jesse'nin olaylardan sonraki hayatından bahseden film El Camino: A Breaking Bad filminde rol aldı ve Better Call Saul'un son bölümlerinde tekrar karşımıza çıktı. 2014'ten 2020'ye kadar, Netflix dizisi BoJack Horseman'ın baş yapımcısı ve seslendirme sanatçısıydı. Ayrıca Black Mirror'ın bir bölümü olan Need for Speed ​​filminde rol aldı. En son ise Westworld dizisinde gördük kendisini.

Bonus: Walter White rolüne hayat veren Bryan Cranston'ın, Aaron'ın oğlunun vaftiz babası olduğunu biliyor muydunuz? Cranston için  'dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri' diyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın