Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Hepimizin Yeni Bölümünü Heyecanla Beklediği Çığır Açan 16 Yabancı Dizi

Bir Zamanlar Hepimizin Yeni Bölümünü Heyecanla Beklediği Çığır Açan 16 Yabancı Dizi

A. Ece
28.08.2020 - 07:45

Eve gelip internetten sabaha kadar dizi izlediğimiz zamanların bir anısı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Vampire Diaries

16. The Vampire Diaries

Hepimizi bir vampir çılgınlığı almış giderken, en çok izlediğimiz dizilerden biri The Vampire Diaries'di. Elena Stefan'ı mı yoksa Damon'ı mı seçecek, ne zaman vampir olacak? Gitgide karışıklaşan senaryo, en sonunda o kadar kafamızı yormuş olacak ki çoğumuz bir noktadan sonra bu çılgınlığı geride bıraktık.

15. Teen Wolf

15. Teen Wolf

Vampirlerin ardından diğer bir çılgınlık ise kurt adamların etrafındaydı. Durup dururken yarı kurda dönüşen ergenleri izlemek bize ilginç bir zevk veriyordu. Galiba bizler de o zamanlar daha genç olduğumuz için fantastik bir dünya hala çok ilgimizi çekiyordu.

14. Pretty Little Liars

14. Pretty Little Liars

Kafamızı yakan dizilerden biri Pretty Little Liars'tı. Yaşanan olayları, sabotajları ve şantajları anlamaya çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de 'A' ile uğraşıyorduk. Gereğinden fazla drama ve stres!

13. Gossip Girl

13. Gossip Girl

Başka bir entrikalı dizi de Gossip Girl'dü. Ama bu dizide entrikanın yanında bir de sosyeteye dahil oluyor, New York'un varlıklı ailelerinin stresli ve karmaşık yaşamına bir bakış atıyorduk. Para gerçekten mutluluk değilmiş dedirten bir diziydi.

12. Skins

12. Skins

Skins, çılgın bir ergenlik geçiren bir grup arkadaşın hikayesini takip ettiğimiz oldukça içten bir diziydi. Standardın dışında bir gençlik hayatı izlesek de karakterler aklımızda yer etmeyi başarmıştı. Özlenen dizilerden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Flash

11. Flash

Flash, süper kahraman dizilerinin popülerleştiği zamanın ilklerindendi. Santraldeki bir kaza sonucu aşırı hızlı koşma gücüne sahip olan birisi kulağa ilginç gelmese de, dizideki bilim kısmı o zamanlar oldukça ilgimizi çekiyordu.

10. Arrow

10. Arrow

Arrow, Flash'in de bağlı olduğu evrenin bir parçasıydı. Hayatının 5 yılını ıssız bir adada geçiren Oliver'ın evine döndüğünde ölümcül bir suikastçıya dönüşmesinin nedenini çok merak ediyor, oldukça da eğleniyorduk.

9. Supernatural

9. Supernatural

Saving people, hunting things, the family business... Neredeyse hepimizin bir kez olsun izlediği bir diziydi Supernatural. Korku yapımlarından korkanlarımız bile karakterleri çok sevdiğimiz için izlemiştik bu güzel fantastik aile dramasını. Gerçi bir yerden sonra o kadar uzadı ve tekrara bağladı ki çoğumuz izlemeyi bıraktık. Hala devam ediyor bile olabilir...

8. Hannibal

8. Hannibal

Hannibal, Kuzuların Sessizliği'ne farklı bir bakış açısıyla yaklaşan ilginç bir yapımdı. Zekice işlenen konu, ağzımızı her seferinde açık bırakmayı başarıyordu. Keşke aynı şekilde devam etseydi.

7. The Walking Dead

7. The Walking Dead

Uzun yıllar devam eden dizi, zombi çılgınlığının başlamasında büyük bir rol sahibiydi. O zamanlar hiç de aşırı vahşet dolu gelmeyen diziye kimimiz için artık beş dakika bile bakmak zor gelse de, işleniş şekli ilk birkaç sezon boyunca gerçekten ilginçti ve karakterlerle bağ kurmuştuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sherlock

6. Sherlock

Yüz yıllık Sherlock Holmes'e modern bir yaklaşım getiren Sherlock, dahi karakterleriyle güzel bir İngiliz yapımıydı. Az bölüm sayısı ve aralıklı sezonlarıyla hayranlarını bezdirse de dönüp izlemesi her seferinde hala eğlenceli olan bir dizi.

5. Spartacus

5. Spartacus

Gladyatörlerin ayaklanmasını izlediğimiz bu dizi oldukça iyi bir yapım olduğu gibi karakterler de aklımızda yer edenlerdendi. Maalesef çok çabuk biten bir yapım oldu.

4. Mad Men

4. Mad Men

Bir dönem draması olan Mad Men, uzun yıllar devam eden kaliteli bir yapımdı. Jon Hamm'ın devleştiği yapım, yöneticilerin hayatına göz atmamızı sağlıyordu.

3. Fargo

3. Fargo

Mükemmel bir suç ve gerilim yapımı olan Fargo, ABD'nin kırsalındaki kasabada yaşanan cinayet ve karmaşaların içine adeta izleyenleri de çekiyordu. Karakterlerin çeşitliliği ise diziyi gerçekten tadından yenmez hale getiriyordu. Şu sıralar eskisi kadar bilinmese de heyecanla beklediğimiz bir dizi.

2. Game of Thrones

2. Game of Thrones

Game of Thrones dünyanın en çok izlenen ve en büyük bütçeyle çekilen dizisiydi ve bunların karşılığını da 6 sezon kadar hakkıyla verdi gerçekten. Daha önce hiçbir yapımı bu kadar heyecanla ve merakla beklememiş, hiçbir dizinin karakterleri arasında böyle kalmamıştık. Keşke finali de başladığı gibi hakkıyla yapılsaydı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Breaking Bad

1. Breaking Bad

Herkesin bildiği başka bir başyapıt. Bir kimya öğretmeninin, hastalığını öğrenmesiyle orta sınıf halinden çıkıp uyuşturucu işine girmesiyle oldukça hareketlenen hayatının yanında, karakterler bu diziyi senelerce izlememizi sağlamıştı. Hala kendinden bahsettirmesine şaşmamalı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
33
12
8
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
soztekin

Final yapmış dizileri yazın ama devam eden diziler için neden "bir zamanlar" heyecanla beklediğimiz diyorsunuz. Ben hala supernaturalin yeni bölümünü heyecan... Devamını Gör

Melis Yanar

yani..

Emel Hacimahmutoglu

"bir zamanlar" dediği de iki sene öncesi... Lost, Heroes, Prison Break, Doawson's Creek filan bir zamanlar da, diğerleri o kadar eski sayılmaz...

Sefa Döner

vay be yaşlandığımı hissettim . Herhalde bu listeyi hazırlayan daha 5 sene önce dizi izlemeye filan başladı.2000lerin başında cdlerden dvdlerden dizi izleyen... Devamını Gör

AprilZoom

Anlaşılan editöre beş yıl hayli uzun gelmiş... Yaşlandığınızı hissettirecek bir durum yok aslında Sefa Bey, sorun "bir zamanlar" kavramının ne anlama geldiğ... Devamını Gör