Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Mutlu olmanı diliyorum Züleyha"

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Mutlu olmanı diliyorum Züleyha"

GNS
03.05.2022 - 00:33

ATV'nin en sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Nikah masasına oturan Hakan  ve Züleyha mutluluklarını saklamamaktadır. Fikret ise bu anları uzaktan izlerken Züleyha'nın mutlu olmasını dilemektedir. Betül ise Abdülkadir'i görmeye gidince ortalık karışır. Çolak ile yaşananlar ise Hakan'ı harekete geçirir. Fakat Züleyha duyduklarından pek memnun olmaz. Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde bu sezon Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi, Tims&B Productions imzası taşıyor. 2018 yılından beri yayınlanmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova, ATV'nin favori yapımları arasında yer alıyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm 2. Fragmanı | "Mutlu olmanı diliyorum Züleyha"

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Hakan'ın son anda yetişmesi ile Züleyha ölümden döner. Züleyha'ya düzenlenen bu hain saldırının ardında Çolak'ın olduğunu düşünen Hakan ise adamı konuşturmaya kararlıdır. Fakat adamlar Vahap'ın altında çalıştığını söyleyerek, Çolak'ı gizlerler.

Hakan ise Çolak'ın karşısına çıkar ve silahı ona yöneltir. Hakan'ın tek amacı, Çolak'ın Züleyha'dan uzak durmasıdır. Betül ise boşanmaktan vazgeçer ve mirası ele geçirmek için plan yapmaya başlar.

Züleyha ve Hakan düğün hazırlıklarına tam gaz devam ettikleri sırada, düğün gecesi yaşanacak olayların ardından gelen telefon tüm her şeyi mahvedecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın