Görüş Bildir
Haberler
Bir Sayıdan İbaret Değiller: İstanbul Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden İnsanlarımız

etiket Bir Sayıdan İbaret Değiller: İstanbul Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden İnsanlarımız

Dün gece kaybettiklerimiz sadece sayılarla ifade edilemez, edilmemeli! Abilerimizi, kardeşlerimizi, dostlarımızı, evlatlarımızı, canlarımızı kaybettik. Çoğu zaman bu hain saldırılar neticesinde kaybettiklerimiz arasında kendi dostlarımızın, sevdiklerimizin olduğunu idrak edemiyoruz, anlayamıyoruz bile. Ancak bugün bir başka canımıza olanın, yarın bizi de gelip bulmayacağının garantisi maalesef yok.

Dün gece kaybettiğimiz güzel insanların da tıpkı bizler gibi hayalleri, hikayeleri vardı. Bir sayıdan çok ama çok daha fazlasıydılar.

Teröre alışmayacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adem Serin

Adem Serin

Hain saldırı olmasaydı, 1 ay sonra sevdiğiyle nişanlanacaktı Adem Serin. 5 çocuklu ailenin en büyük çocuğuydu, tüm çevresi tarafından oldukça sevilen, naif bir insandı. Maalesef teröre kurban giden canlarımızdan biri oldu.

Vefa Karakurdu

Vefa Karakurdu

Evli ve 2 çocuk babasıydı Özel Güvenlik Şube Müdürü olan Vefa Karakurdu. Babası da emekli emniyet müdürü olan Karakurdu’nun, 2008 yılında kardeşi de trafik kazasında hayatını kaybetmiş.

Patlamadan hemen önce Habertürk muhabiri Kartal Yiğit, Karakurdu ile karşılaşmış ve aralarında geçen diyaloğu şöyle aktarmış:

'Patlamanın olduğu yerden ilerlerken Vefa Müdür'ü gördüm. 'Kardeşim buralarda durma' dedi. Sonra tanıdık birbirimizi. O bana, ben ona sarıldım. 'Ya görüyor musun, bin 500 Bursalı taraftar geldi. Beşiktaş stadına ilk kez geldiler. Yıllar sonra. Sabah gişelerden aldık. Bak olaysız bitti. Şimdi yine gişelere bırakacağız. Olaysız bitti ama bak sabahtan beri kaç tane polis peşlerinde güvenliklerini sağlamak için çaba harcıyor.'

Berkay Akbaş

Berkay Akbaş

Terör oldukça parlak bir gencimizi, beynimizi daha elimizden aldı. Berkay Akbaş, Başkent Üniversitesi'nde tıp öğrencisiydi. Maalesef hain saldırıda, aramızdan ayrıldı.

Yasin Görkem Yazıcı

Yasin Görkem Yazıcı

Hain saldırı neticesinde kaybettiğimiz parlak gençlerimizden biri de Görkem Yazıcı idi. Koç Üniversitesi işletme bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Görkem, hayatının daha baharındayken kanlı ellerin kurbanı oldu.

Yasin İke

Yasin İke

Kayseri doğumlu Yasin İke, henüz 23 yaşındaydı. Maalesef terör nedeniyle, bu gencecik polisimiz artık aramızda değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metin Düzgün

Metin Düzgün

Dün geceki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarımızdan bir diğeri de Konyalı Metin Düzgün idi. 1 buçuk yıldır görevinin başında olan Düzgün, geride acılı ailesini bıraktı.

Mehmet Zengin

Mehmet Zengin

Gencecikti daha polis memuru Mehmet Zengin kardeşimiz, 21 yaşındaydı henüz. Daha hayatının başındayken, aramızdan koparıldı hain eller tarafından.

Süleyman Sonkut

Süleyman Sonkut

Polislik görevine başlayalı daha 5 ay bile olmamıştı Şanlıurfalı Süleyman Sonkut'un. Dün gece bizden koparılanlardan biri de o oldu.

Durmuş Öcal

Durmuş Öcal

Şehit polis memuru Durmuş Öcal, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra 8 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde başlamıştı görevine. Henüz 5 ayını yeni doldurmuş olan bu gencecik kardeşimiz, dün gece aramızdan ayrıldı.

Yakup Çapat

Yakup Çapat

Çevik Kuvvet Polisi olarak İstanbul'da görev yapan Malatyalı Yakup Çapat da, dün geceki hain saldırıda şehit olan canlarımızdan biriydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Aksoy

Ali Aksoy

Manisalı Ali Aksoy, henüz 26 yaşında olan gencecik bir polis memurumuzdu. Daha 3 yıldır görevinin başındaydı, şehit olarak aramızdan ayrıldı.

Okan Doğan

Okan Doğan

Okan Doğan henüz daha 22 yaşındaydı, dört çocuklu ailenin tek oğluydu ve evin en küçüğüydü. 2 yıldır görevinin başındaydı, dün geceyse hain saldırıda şehit olarak aramızdan ayrıldı.

Tunç Uncu

Tunç Uncu

Kartal Yuvası çalışanı olduğu belirtilen Tunç Uncu, dün geceki alçak saldırıda bizlerden koparılan sivillerden biriydi.

Adem Oğuz

Adem Oğuz

31 yaşındaydı polis memuru Adem Oğuz, aynı zamanda 2 yıldır evliydi ve henüz 6 aylık olan bir oğlu vardı. Terör, bir güzel aileyi daha parçaladı.

Oğuzhan Duyar

Oğuzhan Duyar

Dün gece güzel gülümsemesi bizden koparılan kardeşlerimizden biri de Oğuzhan Duyar idi. 3 yıllık ilişkisi olan polis memuru Duyar, geride acılı yakınlar bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emre Horoz

Emre Horoz

Polis memuru Emre Horoz iki yıldır evliydi ve daha iki ay önce ikiz bebekleri olmuştu. Maalesef terör, genç babayı o küçük yavrularından ayırdı.

İlker Uylaş

İlker Uylaş

Abisi gibi kendisi de 7 yıllık polis memuruydu Uylaş. Evleneli henüz 4 ay olmuştu, hayatının tadını çıkaramadan koparıldı yaşamdan.

Hasan Bilgin

Hasan Bilgin

İstanbul'da meydana gelen gelen hain saldırıda şehit olanlardan biri de Zonguldaklı Polis Memuru Hasan Bilgin idi.

Soner İdil

Soner İdil

Dün gece şehit olan Vanlı polis memuru Soner İdil henüz 27 yaşındaydı. Görevine başlayalıysa daha sadece 3 ay olmuştu.

Kadir Yıldırım

Kadir Yıldırım

Dün akşam hain terör saldırısında şehit düşen Emniyet Amiri Kadir Yıldırım, kendisi gibi şehit olan ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini önleyen önemli isimlerden olan Ömer Halisdemir'i mezarı başında ziyaret etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Öztürk

Mustafa Öztürk

27 yaşındaydı Mustafa Öztürk, 2 buçuk yıllık polisti. Kardeşi de Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde öğrenci olan Öztürk, dün gece hain saldırıda şehit olarak hayatını kaybetti.

Hamit Şahin

Hamit Şahin

Bayburt doğumlu 23 yaşındaki polis memuru Hamit Şahin de dün gece aramızdan koparılanlar arasındaydı.

Tüm şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyoruz.

Tüm şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyoruz.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sed Sed

Ölüyorum, ölüyorum acıdan kahroluyorum.......Bakamıyorum fotoğraflarına................Kahrolmaktan başka bir çözümü olmalı, olsun artık....

Drn d.

Of çok gençler ya of!!

bayan kahkaha

ruhları şad olsun