Görüş Bildir
Haberler
Bir Annenin İntikamı: Kızının Katilinin Evini Yaktı

Bir Annenin İntikamı: Kızının Katilinin Evini Yaktı

ATKN
19.02.2015 - 10:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'li anne Diana Thompson, 7 yaşındaki kızına tecavüz ettikten sonra öldüren Jarred Harrel'in evini itfaiyenin yardımı ile ateşe verdi.

Florida eyaletinde 2009 yılında meydana gelen olayda Diana Thompson'un kızı Somer, Jarrel Harrel tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü.

ABD'de büyük yankı uyandıran bu olay sonrasında yakayı ele veren Harrel, mahkeme tarafından ömür boyu hapse mahkûm edilse de anne Thompson, içindeki acıyı hafifletmek için kızının vahşice öldürüldüğü evi ateşe verdi.

Cinayetin yaşandığı ev, ömür boyu hapse mahkûm olması sonrasında Harrel'ın borç taksitlerini ödeyememesi nedeniyle banka tarafından açık artırma ile satışat sunuldu.

Satın aldı, itfaiyecilere bağışladı

Florida'nın Orange Park kasabasındaki ev için açık artırmaya tek başına giren Diana Thompson, kızı Somer Thompson adına kurduğu vakıf adına evi bankadan satın aldı. Daha sonra da yakılması ve aynı zamanda Orange Park İtfaiyecileri için eğitim sahası olması için de kuruma bağışladı.

İftaiyeci kıyafeti ile evin önüne gelen Thompson, basın, dostları ve mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu sırada itfaiyecilerin kendisine verdiği meşaleyi kızının katledildiği evin camından içeriye attı.

Gözyaşları içinde evin yanışını seyreden Thompson, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Bu defa evlerini ben yaktım. Bu defa öteki gibi değil, kapını çalan kötü kurt benim. Artık bu mahalleden geçip bu çöplüğü görmeyeceğimi bilmek gerçekten çok iyi bir duygu' diye konuştu.

_CNN Türk_

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0