Görüş Bildir
Haberler
Binali Yıldırım'ın Kardeşi Kızılay'ın 'Askıda Pizza' Uygulamasına Tepkili: 'Daha Ne Saçmalıklar Göreceğiz'

Binali Yıldırım'ın Kardeşi Kızılay'ın 'Askıda Pizza' Uygulamasına Tepkili: 'Daha Ne Saçmalıklar Göreceğiz'

Bir dönem Kızılay'a kayyum olarak atanan Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım Kızılay'ın başlattığı 'Askıda Pizza' uygulamasını eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP’nin tartışma yaratan 'Askıda Ekmek' kampanyasının ardından Türk Kızılayı da özel bir pizza zinciriyle anlaşıp, “Askıda Pizza’’ kampanyası başlatmıştı.

"Yanlışları söyledim diye 'kör muhalif' dediler"

"Yanlışları söyledim diye 'kör muhalif' dediler"

Bir dönem Kızılay'da kayyum olarak görev yapan İlhami Yıldırım, 'Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz ve duyacağız merak ediyorum' diyerek Kızılay'ın 'Askıda Pizza' uygulamasını eleştirdi. Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Eskiden fırınlarda sessiz sedasız ‘askıda ekmek’ olurdu. Mahalleli bir kendine bir askıya ekmek alırdı. Şimdi bazıları işin şeklini değiştirmişler. Pizza yapmışlar.

Yarın da lahmacun mu yapılacak? Susayım diyorum ama vicdanımı susturamıyorum. Özelde gördüğüm yanlışları söyledim diye 'kötü adam, koltuk sevdalısı, tekere çomak sokan, kör muhalif' dediler.

Bu ithamları kabul etmedim, etmeyeceğim lakin sükunetimini koruyarak belirtmek isterim ki; Bu ve benzeri yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek, milletimizin yardımsever vicdanına sığmayan hiçbir kampanyayı desteklemiyorum.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılay'a kayyum atanmıştı

Kızılay'a kayyum atanmıştı

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi 12 Aralık 2018 tarihinde verdiği kararla Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım'ı Kızılay'ı seçime götürmek için kayyum olarak atamıştı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
33
6
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

askıda cb kampanyasını bekliyorum. ortaya assınlar gelen tokatlasın giden tokatlasın

dmttt

:)))))

Dean Winchester

K A Y Y U M L A R

aggressiveman

Onun yerine askıda 3-5 euro koyunda millet 1-2 hafta karnını doyursun pizza nedir mk