Görüş Bildir
Haberler
BİM'den 'Cipste Fare Ölüsü Çıktı' İddiasına Açıklama! 'Gerçekleşmesi Mümkün Değil'

etiket BİM'den 'Cipste Fare Ölüsü Çıktı' İddiasına Açıklama! 'Gerçekleşmesi Mümkün Değil'

Yozgat'ta kız yurdunda kalan 4 öğrencinin aldığı cipsin içinden fare ölüsü çıkması iddiasına BİM'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 'Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte'

'Bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte'

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., Yozgat’ta öğrenci yurdunda kalan 4 arkadaşın doğum günü kutlaması için aldıkları, zincir markete özel markaya ait cips paketinden 'fare ölüsü çıktığı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, paketten çıkan fare için 'yabancı cisim' ifadesi kullanılırken 'böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir denildi.

'Bim hiçbir zaman sorunlu ürün satmamıştır'

'Bim hiçbir zaman sorunlu ürün satmamıştır'

BİM'in açıklaması şöyle:

'Sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM'in özel markalı cipsinin içinde yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır.

Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gercekleşmesi mümkün değildir. Türkiye'de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde, yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır.'

İlgili haber 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
29
15
12
11
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kojiro

Cipsin yaninda promosyon olarak verdik diyecekl halleri yok heralde.

Fırat B.

la bir kere de "iddialar titizlikle araştırılacak ve küçük bir ihmalde dahi gerekli yaptırım uygulanacaktır" deyin la. Bir kere de "evet olabilir araştıracağ... Devamını Gör

dasdasd

heeeee tamam o zaman. herkes gerçekleri söylediğinizi biliyor zaten. gidim de 14343 paket cips alim bim'den gönül rahatlığıyla. yok diyorlarsa yoktur canım n... Devamını Gör