Görüş Bildir
Haberler
Bilimsel Kişilik Profili Testine Göre Senin Karakterin Ne Kadar Popüler İyimser?

etiket Bilimsel Kişilik Profili Testine Göre Senin Karakterin Ne Kadar Popüler İyimser?

Serngl
25.12.2017 - 18:47

Florence Littauer'in kişilik profili testindeki karakter profillerinden biri de popüler optimisttir.  Bu test sana yalnızca bir soruyla karakterinin ne kadar popüler optimist olduğunu söylüyor!

Bir de unutmadan istediğiniz kadar seçeneği işaretleyebilirsiniz!

Haydi başlayalım! ☺️

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendine uygun olanları işaretle ve ne kadar popüler optimistsin görelim! Eğer kararsız kalırsan, çevrendeki birine ''Ya ben böyle miyim?'' diye sorabilirsin ☺️

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%0 Popüler Optimistsin!

%0 Popüler Optimistsin!

Sende popüler optimist kişilikten eser yok! Sen popüler optimist kişiliğin aksine içe dönük olan, konuşmaktansa susmayı tercih eden bir insansın. Her şeyden önce derin bir insansın! Bu derinlik seni zaman zaman karamsar biri yapsa da çözümleyici bir insan olduğunu da söylemek gerek.Olayların görünen yüzüyle yetinmiyorsun, daima içindeki gerçekleri araştırıyorsun. Merhametli ve insanlara daima yardım eden birisin! Daima insanlarla ilgileniyor, onların dertlerine ortak olmaya çalışıyorsun. Düzenli ve organize olmuş bir insan olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz! Sen daima saf ve gerçek aşkı arıyorsun, manevi değerlerin peşinde koşuyorsun. Asla bırakma!

%25 Popüler Optimistsin!

%25 Popüler Optimistsin!

Sen az da olsa popüler optimistsin! Tüm karakterler içinde anlaşılması en kolay insansın diyebiliriz. Sen daima olduğun ortama huzuru getiren bir insansın. Sen karmaşık olmayan bir kişiliğe sahipsin! Cana yakın ve kendi halinde birisin. Sade oluşunla insanları daima etkiliyorsun ve onların takdirini kazanıyorsun. Yumuşak başlı bir insansın. Olayları basamak basamak fazla ciddiye almadan değerlendirmeyi seviyorsun! En önemli özelliklerin; durgun ve soğukkanlı olmak! Sen oldukça sabırlı bir insansın ve davranışların daima dengeli! Hayatla barışık bir insan olduğunu söylemeden de geçemeyeceğiz! İnsanlarla kolay anlaşman ve birçok arkadaşın olması da bunun bir sonucu elbette! Sen çok ama çok iyi bir dinleyicisin!

Sen Yarı Popüler Optimistsin!

Sen Yarı Popüler Optimistsin!

Popüler optimist kişiliğin bazı özelliklerini taşısan da tamamen popüler değilsin! Sen imkansızı hayal eden ve en ulaşılmaz yıldıza ulaşmayı hedefleyen bir insansın! Öncelikle lider olarak doğduğunu söyleyelim! Herkes bir şeyler düşünür, söyler ama sen o şeyi yaparsın! Sen zorlayıcı birisin ve doğru olmayan her şeyi değiştirmek zorunda olduğunu hissediyorsun! Hissetmekle de kalmıyor, bu şeyleri değiştiriyorsun! Kararlı bir insansın ve güçlü isteklerin var! Elinden her işin geldiğini de söylemeden geçemeyeceğiz! Sen hedefe yönelik, iyi organize olmuş bir insansın. İşleri delege edersin ve zorluklar karşısında yılmadan çabalarsın. Sen doğrucu bir insansın. Yaşananlar karşısında soğukkanlılığını kaybetmediğini de ekleyelim!

Sen tam bir Popüler Optimistsin!

Sen tam bir Popüler Optimistsin!

Popüler optimist kişiliğin bütün özelliklerini taşıyorsun! Sen her işi daima eğlenceye dönüştürmeyi başarıyorsun! Her deneyimde heyecanlı bir şeyler bularak bunlardan zevk almasını biliyorsun! Daima insanlarla birlikte olmayı seven birisin. En büyük özelliklerinden biri de cazip bir kişilik olman! Renkli kişiliğin ve doğal karizman sayesinde insanlar seni daima çekici buluyor! Sen bir gruptaki en çok konuşan, en gürültülü kişisin. Daima insanlarla konuşur, onlara hikayeler anlatmaktan hoşlanırsın. Dikkatlerin merkezi olmak gibi bir tutkuya sahipsin ve bunu fazlasıyla başarıyorsun! Bir ortamda daima insanların neşe kaynağı oluyorsun! Hayatın renkli detaylarını hatırlamak konusunda da üzerine yok! Sıcak ve fiziksel bir insansın ve bu sayede seni dinleyenleri kendine tutsak edebiliyorsun. Bir diğer özelliğin ise; masum büyük gözlerin! Bir popüler optimist, ilerlemiş yaşlarında bile olsa çocuksuluğunu ve saflığını kaybetmez. Daima bir çocuğun basit saflığına sahiptir. Meraklı oluşun da bu çocuk ruhunun bir yansıması elbette! Daima yaratıcısın ve renkli fikirlere sahipsin! Bu özelliğini asla kaybetme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
671
248
131
123
59
41
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

%25 Popüler Optimistsin! Sen az da olsa popüler optimistsin! Tüm karakterler içinde anlaşılması en kolay insansın diyebiliriz. Sen daima olduğun ortama huzur... Devamını Gör

Jül Sezar

Detaylı bilgi isteyenler Florence Littauer-Kişiliğinizi Tanıyın adlı kitaba bakabilirler. Sadece popüler optimistlikle ilgili değil aynı zamanda melankolikli... Devamını Gör

Onur Özalp

%25 popüler optimistsin