Görüş Bildir
Haberler
Bilic Sert Konuştu !

Bilic Sert Konuştu !

Mustafa Murat ARSLAN
23.05.2014 - 10:25 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 10:43

Bilic Sert Konuştu !

Fernandes iki yüzlüydü! Dany, kendisini sevdiremedi Almeida yalnız transferi düşündü! Jones emekli gibiydi

TEKNİK direktör Bilic’in gazabına uğrayan isimlerin başında Fernandes geliyor. Hırvat hoca, Portekizli yıldız için “Aslında onu çok beğeniyordum. Hatta Lokomotif’teyken de istemiştim. Her konuşmamızda bana başka şekilde konuşup, yanımdan ayrıldıktan sonra başka davranışlar içinde bulundu. Bu karakterde bir oyuncu ile daha önce ne çalıştım, ne de karşılaştım” yorumunu yaptı.

Sakattı, sağlam çıktı!

HIRVAT hoca, Galatasaray’dan kiralanan Dany için şu yorumu yaptı: “Önder Özen’in bazı sözlerinden etkilenerek Dany’nin transfer edilmesine izin verdim ama çok pişmanım. Önce mantıklı geldi ama Dany’nin de Fernandes’ten geri kalır yanı yoktu. Önce ‘sakatım’ dedi, sonra ‘sağlam’ çıktı. Sonra sürekli Galatasaray’daki ortamla bizim ortamımızı kıyasladı. Takım içinde kendisini hiç sevdirmedi.”

SLAVEN Bilic, en güvendiği Almeida’nın da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını şu sözlerle açıkladı: “İkinci yarının başlamasıyla büyük bir düşüş içine girdi. Bana sürekli, İngiltere ve Almanya’dan teklifler aldığını söyleyip durdu. Konsantresini kaybedip, transfere oynamaya başlayınca onu kaybettik.” Hırvat hoca, Jones için de “Heyecanını yitirmiş, sanki emekli olmuş

gibiydi” ifadesini kullandı.

FOTOMAÇ

Kaynak: http://www.spor1903.com/bilic-sert-ko...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın