Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Bir İyi Bir Kötü Haber

Beşiktaş'a Bir İyi Bir Kötü Haber

Fatih
10.09.2014 - 21:47

Beşiktaş'a Bir İyi Bir Kötü Haber

Beşiktaş, ligin 2. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 15 Eylül Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic, saha içinde futbolcularına kısa bir konuşma yaptı.

İdmanın ilk bölümünde koşu ve pas çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlılar, son bölümde yarım sahada çift kale maç oynadı. Tempolu geçen çift kale maçta turuncu takım, yeşil ekibi mağlup etti.

Beşiktaş'ın bugünkü idmanında sakatlıkları bulunan Demba Ba, Sivok, Oğuzhan Özyakup ve Sosa yer almadı. Demba Ba, takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürdü.

A Milli Takım kampından dönen Mustafa Pektemek ve Ersan Adem Gülüm, kadroya dahil oldu. Bu iki oyuncu günü koşuyla tamamladı.

Siyah-beyazlı ekipte henüz milli takım kamplarından dönmeyen Atiba Hutchinson, Kerim Frei Koyunlu ve Atınç Nukan, antrenmanda yer almadı.

Antrenmanda kaleci Tolga Zengin'in oğlu Tolgahan da babasını yalnız bırakmadı. Tolgahan, çalışmayı saha kenarından takip etti.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan NTVSpor'da yer alan haberde bugün de takımdan ayrı çalışan Demba Ba'nın Çaykur Rizespor maçında takımdaki yerini alması beklendiği, ancak tedavisi süren yeni transfer Jose Sosa'nın ise mücadelede forma giyemeyeceği belirtildi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0