Görüş Bildir
Haberler
TV
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden İlk Kareler Yayınlandı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden İlk Kareler Yayınlandı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

dicle demir
01.07.2022 - 17:07

Yeni sezonun beklenen dizilerinden biri olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı güçlü kadrolu diziden ilk görüntüler geldi! Dizi ATV ekranlarında yerini alacak. Dizinin yapımcılığını Güzel Adamlar Medya üstlenirlen projenin tasarımını ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan oluşturdu. Dizi, Onur Tan tarafından yönetilecek. Senaryo ise  Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor olacak. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ön hazırlık çalışmasından sonra sete çıkan ekip, kostüm, mekan, ışık, ses, sanat ve teknik açılarla büyük bir titizlik ile çalıştı. Aksiyon ve macera türü olan dizide aile ilişkileri, tutkulu aşklar, dram konuları da bulunacak. Ekip, İstanbul'da çekimlerini bitirdikten sonra, Semerkand ve Buhara’ya giderek çekimlere devam edecek.

Dizinin Oyuncu kadrosunda Kimler Olacak?

Dizinin Oyuncu kadrosunda Kimler Olacak?

Dizinin kadrosu şu şekilde; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Konusu Ne?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Konusu Ne?

Cezayir Türk, köklü ve güçlü bir aileden gelmedir. Devleti için çalışan ve sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin baskısı ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yurt dışındaki operasyonlarda görev almaya gider. Operasyonlardan birinde yara alır ve doktor Firuze ile tanışır. Evini, ailesini ne kadar özlese de, onlara bir daha dönemeyeceğini bilir. Firuze'ye aşık olup tekrar bir aile kurar, fakat deşifre olup İstanbul'a dönmek zorunda kalır. İstanbul'a döndüğünden kimsenin haberi olmayan Cezayir, bıraktığı İstanbul'u bambaşka bir İstanbul olarak bulur.

Bu İçeriğe de Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın