Görüş Bildir
Haberler
Bazen Kamera Arkasında İşler Yolunda Gitmeyebiliyor! İşte Birbirleriyle Anlaşamayan Yönetmen ve Oyuncular

Bazen Kamera Arkasında İşler Yolunda Gitmeyebiliyor! İşte Birbirleriyle Anlaşamayan Yönetmen ve Oyuncular

13.02.2022 - 12:15

Seyircilere görsel bir şölen yaşatmak için yoğun emek verilerek çekilen filmlerin yapım süreçleri bir hayli stresli olabiliyor. Ortaya harika işler çıksa da buzdağının görünmeyen kısmında ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Bazen oyuncuların kaprisleri bazen de yönetmenlerin tutumları sette ortamı fazlasıyla gerebiliyor. Öyle ki bazı gerginlikler medyaya yansıyacak kadar büyüyor. İşte sette aralarında soğuk savaş dönen yönetmen ve oyuncular!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Julia Roberts & Steven Spielberg

Julia Roberts & Steven Spielberg

1991 yılında Hook filmi için bir araya gelen usta yönetmen Steven Spielberg ve başarılı oyuncu Julia Roberts maalesef hiç anlaşamamış. Sette neler yaşandığı tam olarak bilinmese de Peter Pan uyarlaması filmde Tinker Bell karakterini canlandıran Julia Roberts'a 'Tinker Hell' lakabı takılmış. Roberts ise kendisine “Tinker Hell” dendiğini hiç duymadığını ve karavanında 6 saat hiçbir şey yapmadan bekletildiğinde 'Neler oluyor?' diye çıkıştığını söylemişti. Filmin çekimlerine başlamadan önce Kiefer Sutherland ile nişanını bozan Roberts için Spielberg, 'Birlikte çalışmak için talihsiz bir zaman' yorumunu yapmıştı. Sonuç olarak ikili bir daha bir araya gelmedi.

Kate Winslet & James Cameron

Kate Winslet & James Cameron

Milyonları gözyaşlarına boğan Titanik filminde bir araya gelen Kate Winslet ve James Cameron da anlaşamayanlardan. Kate Winslet, Titanik filminin oldukça zor şartlar altında çekilmesinin yanında bir de James Cameron'un ona kilosuyla ilgili zorbalık yaptığından bahsetmişti. Winslet, zorlu okyanus sahnelerinde neredeyse boğulduğunu ancak James Cameron'un hiç sempati göstermediğinden yakındı. Winslet, Cameron'la tekrar bir araya gelmesi için çok para ödemeleri gerektiğini de söylemişti. Titanik'ten tam 25 yıl sonra Winslet ve Cameron, Avatar 2 için tekrar bir araya geldi. Film 16 Aralık 2022'de vizyona girecek.

Gal Gadot & Josh Whedon

Gal Gadot & Josh Whedon

Justice League çekimleri Zack Snyder yönetmenliğinde başlamıştı ancak kızının intihar etmesinin ardından Snyder görevden ayrılmıştı. Onun yerine yönetmen koltuğuna getirilen Josh Whedon ise sette birçok skandala imza attı. Whedon'un sorun yaşadığı isimlerin başında ise Gal Gadot yer alıyor. Güzel oyuncu kendisine verilen replik ve hareketleri beğenmediğini dile getirince Whedon Gadot'u kariyerini bitirmekle tehdit etmiş. Filmde Cyborg karakterini canlandıran Ray Fisher da Whedon'un sette iğrenç, tacizci, profesyonellikten uzak ve kabul edilemez davranışlar sergilediğini açıklamıştı.

Amy Adams & David O Russel

Amy Adams & David O Russel

American Hustle filminde birlikte çalışan Amy Adams ve David O Russel arasında da ipler gerilmiş. Filmden yıllar sonra ortaya çıkan bilgilere göre Russel çekimler sırasında Amy Adams'a bağırarak onu ağlatmış. Amy Adams bu olayları doğrularken Russel'ın kendisine karşı çok sert olduğunu ve bir daha onunla çalışmaya niyetinin olmadığını söyledi.

Bruce Willis & Kevin Smith

Bruce Willis & Kevin Smith

2010 yılında Cop Out filmi için bir araya gelen Bruce Willis ve Kevin Smith set boyunca birbirlerinden nefret etmiş ve film biter bitmez birbirlerini eleştiren açıklamalar yapmışlar. Willis'den ruh kırıcı olarak bahseden Smith 2021 yılında yazdığı otobiyografisinde, 'Eğer Bruce Willis'in karanlık yüzüyle tanışmamış olsaydım, Cop Out harika bir deneyim olabilirdi. Ben film yapmayı seviyorum o sevmiyor. Hepsi bu.' diyerek Bruce Willis'ten böyle bahsetti. Willis ise Smith hakkında 'O sadece bir mızmız. İşe nasıl yaklaşmamız gerektiği hakkında bazı kişisel sorunlarımız vardı. Bazen sadece anlaşamazsınız.' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jake Gyllenhaal & David Fincher

Jake Gyllenhaal & David Fincher

Aynı sahneyi defalarca tekrarlatmasıyla ünlü yönetmen Fincher, Zodiac filminde Jake Gyllenhaal'ı bir hayli bunaltmış. Sürekli aynı sahnelerin tekrarlanmasından bıkan Gyllanhaal, film sonrası yaptığı açıklamalarda bundan bahsetti. Uzun yıllar sonra Fincher'a Gyllanhaal'ın bu açıklamaları sorulduğunda Fincher, Gyllanhaal hakkında 'Küçük ayrıntılara takılması istenmemişti. Sette dikkati çok dağınıktı.' dedi.

George Clooney & David O Russel

George Clooney & David O Russel

1999 yılında Three Kings filminde David O Russel'la birlikte çalışan George Clooney bundan hayatının en kötü deneyimi olarak bahsediyor. Clooney, David O Russel'ın çekimler boyunca sürekli set ekibine bağırıp aşağıladığını ve kendilerini savunmasına dahi izin vermediğini açıkladı.

Marlon Brando & Frank Oz

Marlon Brando & Frank Oz

The Godfather filmleriyle bir efsaneye dönüşen Marlon Brando ve yönetmen Frank Oz, 2001 yılında The Score filmi için bir araya geldi. Ancak ikili sette sürekli kavga etmeye başladı. Brando, yönetmen Oz'a The Muppets'da seslendirdiği karakterin adıyla yani 'Miss Piggy' olarak sesleniyormuş. Frank Oz ise aralarındaki sorunun kısmen kendi hatası olduğunu kabul edip, 'Daha cömert olabilirdim, sanırım aramızdaki sürtüşmeye bu sebep oldu' açıklamasını yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın