Görüş Bildir
Haberler
The Umbrella Academy 3. Sezonu Hakkında Merak Ettikleriniz

The Umbrella Academy 3. Sezonu Hakkında Merak Ettikleriniz

09.02.2022 - 10:15

Netflix'in 2019 yılında yayınladığı aynı adlı çizgi romandan uyarlanan süper kahraman dizisi The Umbrella Academy'nin 3. Sezonu hakkında neler biliyoruz? 2020'de yayınlanan 2. Sezonuyla seyirciyi büyük bir merakta bırakarak ekranlara ara veren dizinin 3. Sezonu iki yıl aradan sonra nihayet 2022'de başlıyor. Gelin ilk iki sezonda neler yaşanmış ve 3. Sezonda sizi neler bekliyor birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Umbrella Academy nasıl başlamıştı?

The Umbrella Academy nasıl başlamıştı?

Dizinin ilk bölümü 1989 yılında hamile olmadığı halde bir anda doğum yapan kadınların çığlıklarıyla başlamıştı. Farklı yerlerde aynı anda 43 doğum olsa da biz sadece 7 çocuğu sahiplenen zengin iş adamı Reginald Hargreeves'i görüyoruz ve özel güçleri olan bu çocuklarla The Umbrella Academy'i kurmasını izliyoruz. Çocuklarla duygusal bağ kurmayan Hargreeves onlara isim vermek yerine daha güçlü olandan güçsüz olana doğru çocukları numaralandırmayı tercih etmiş.

The Umbrella Academy'nin ilk sezonunda neler olmuştu?

The Umbrella Academy'nin ilk sezonunda neler olmuştu?

Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen kardeşleri tanıdığınız ilk sezon heyecanlı bir şekilde son bulmuştu. Kardeşlerden 5 Numara, dünyanın sonunun geldiğini haber vermek için gelecekten geliyor ve sekiz gün sonra yaşanacak kıyameti durdurmak için The Umbrella Academy'nin bir araya gelmesini sağlamaya çalışıyor. Beraber dünyayı kurtarmaya çalışırken aile olmayı hisseden kardeşler birbirlerini tanımaya da fırsat buluyor. İlk sezon kardeşlerin kendisini 1960'larda bulmasıyla sona ermişti ve 2. Sezonu kaçınılmaz kılmıştı.

The Umbrella Academy'nin pabucu dama atılmış kahramanları

The Umbrella Academy'nin pabucu dama atılmış kahramanları

Kendilerini değersiz hissetmekten kurtulamayan bu süper kahraman topluluğu, katı bir eğitimle güçlerini en iyi şekilde kullanmayı öğrenmek zorunda kalıyorlar. Ancak yarım kalan çocuklukları yetişkinliklerinde de onların peşini bırakmıyor. Yaptığı yanlış hesaplamalar yüzünden 12 yaşındaki haliyle gelecekten dönmek zorunda kalan 5 Numara'nın en olgun olduğu 2. Sezon, Kennedy Suikastı üzerinden ilerlerken kahramanlarımız ders almadıkları hatalarının bedellerini ödemeye devam ediyor.

3. Sezonun yeni kahramanları: The Sparrow Academy

3. Sezonun yeni kahramanları: The Sparrow Academy

Kendilerini yeniden evde bulduklarında babalarının hayatta olduğunu görmelerinin şokuyla karşılaşan kahramanlarımızı bekleyen bir sürpriz daha vardı. Onca çile çekerek yetiştikleri The Umbrella Academy asla var olmamıştı. Yeni kahramanlarıyla The Sparrow Academy ise dizinin Instagram hesabının ve Netflix'in yeni sezon tanıtımında en çok kullandığı malzeme. Gizemli kahramanların en anlaşılamayan üyesi ise elbette 7 numara.

The Sparrow Academy'de tanıdık biri var.

The Sparrow Academy'de tanıdık biri var.

İki sezon boyunca Klaus'un ölüleri görebilme gücü sayesinde yanında gördüğümüz Ben, The Sparrow Academy üyesi ve ölmemiş. Küçükken kaybettikleri Ben'in The Umbrella Academy için ne anlam ifade edeceğini merak ediyoruz. Ben, nasıl oldu da The Sparrow Academy'nin yeni 2 Numara'sı oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Umbrella Academy 3. Sezon konusu ne olacak?

The Umbrella Academy 3. Sezon konusu ne olacak?

Kardeşlerin birbirine tutunmayı öğrendiği ilk iki sezondan sonra 3. Sezonun da bu olgu üzerine kurulduğunu tahmin etmek mümkün. İzleyiciyi heyecan içerisinde tutmayı başaran bir temposu olan dizinin yeni sezonunu da bir solukta bitireceksiniz. 7 kahraman, döndükleri yeni dünyanın gizemini çözmeye çalışırken yine birbirlerine ihtiyaç duyacak.

Yeni sezonda yer alabilecek isimler:

Yeni sezonda yer alabilecek isimler:

Son bölümde gizli gücünü öğrendiğimiz ve kahramanlarımızı yok etmeye çalışan Lila'nın yeni sezonda olup olmayacağını bilmiyoruz. Ancak son anda kaçmayı başardığını düşünürsek yeni sezonda onu görmeniz mümkün. Hangi tarafta yer alacağını kestiremesek de bu sayede Lila - Diego aşkını neler bekliyor görebiliriz.

3. Sezon kaç bölüm olacak?

3. Sezon kaç bölüm olacak?

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 3. Sezonu da 10 bölümden oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde bölümlerin isimleri açıklandı:

1. Bölüm: Meet the Family (Aileyle Tanışın)

2. Bölüm: World’s Biggest Ball of Twine (Dünyanın En Büyük Sicim Balosu)

3. Bölüm: Pocket Full of Lightning (Yıldırım Dolu Cep)

4. Bölüm: Kugelblitz (Yıldırım Topu)

5. Bölüm: Kindest Cut (En Nazik Kesim)

6. Bölüm: Marigold (Kadife Çiçeği)

7. Bölüm: Auf Wiedersehen (Hoşçakal)

8. Bölüm: Wedding at the End of the World (Dünyanın Sonundaki Düğün)

9. Bölüm: Six Bells (Altı Çan)

10. Bölüm: Oblivion (Unutulma)

İlk bölüm, yeni Akademi ve Akademinin üyeleri ile tanışacağımızın sinyalini açıkça veriyor.

İlk bölüm, yeni Akademi ve Akademinin üyeleri ile tanışacağımızın sinyalini açıkça veriyor.

Devam eden bölümlerin çizgi romanlardan yardım alarak bile çözemeyeceğimiz gizemleri var. Son bölümün ismine bakınca bir bitiş hissi veriyor, umuyoruz ki bu bir veda olmasın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Aşıcı

Sezonların arası o kadar uzun süre oluyor ki unutuyorum geçen sezonlarda ne olduğunu. Baştan izlemem lazım şimdi yine. 🤦🏻‍♀️

Mert Demir

dizi güzel mi ?

gizem b

2. sezon çok güzeldi kaç kere baştan izledim hatırlamıyorum, en sevdiklerimden birinci

yeşim argunşah

Ne zaman yayınlanacakmış