Görüş Bildir
Haberler
Bayramlarda Başımıza Gelmesi Muhtemel 8 Tatlı Hadise

Bayramlarda Başımıza Gelmesi Muhtemel 8 Tatlı Hadise

Melih Akdoğan
15.09.2014 - 17:21 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 17:24

Bayramlar hayatımızın tuzu biberi. Ramazan Bayramları ise tatlısı, şekeri. Siz Ramazan BayramıŞeker Bayramı mı diye tartışadurun biz baklavaları götürelim, elleri öpelim, harçlıkları yarıştıralım. Yaz aylarında kutlanan bayramlar her ne kadar beach’lere yarasa da bazılarımız var ki hakkıyla yaşıyor, yaşatıyor bayramları. İşte o esnada başımıza gelmesini beklediğimiz, gelenekselleşen “aaa evet yaaa” dedirtecek cinsten bayram garipliklerini sizinle paylaşmak istedik. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Gerçekten deliye her gün bayram mı?

8. Gerçekten deliye her gün bayram mı?

7. Bazıları haşin sever

7. Bazıları haşin sever

Bayram harçlıklarını cebine indiren çocuklar doğruca sokağa, bakkaldan aldıkları kızkaçıranları patlatmaya koşarlar. Kızları korkutmak için patlattıkları kızkaçıranlar isminin hakkını veriyor doğrusu. Komşu teyzeleri kızdırmak pahasına da olsa bazı mahallelerde her bayram çocukların eğlencesi bu oyunlar.

6. Toplu Olsun Bizim Olsun

6. Toplu Olsun Bizim Olsun

Topluca gönderilebilen şablon mesajlar çıktı, mertlik bozuldu. Bayramlarda bütün tanıdıklara aynı mesajı gönderen çocukları geçtik, anneler babalar türedi. Size bizden tavsiye herkese aynı mesajı atarken birbirini tanıyanlara dikkat edin ki pişti olup bayram kahvesine muhabbet konusu olmayın sonra

5. Şimdiki gençler çok rerörerö

5. Şimdiki gençler çok rerörerö

El öpme ve harçlığı cebe indirme faslından sonra hooop akıllı telefonlarına dalan gençler, iki tatlı sohbet edemeyen, hal hatırdan ileri gitmeye hiç gelemeyen, bayram kutlamalarını kuru kuru mesajla geçiştiren gençler yaşça büyük konu komşu tarafından rerörerö olarak görülebilir.

4. Bayramlar, bayramlarımız…

4. Bayramlar, bayramlarımız…

“Nerede o eski bayramlar?” diyen teyzeler, amcalar vardır hemen hemen herkesin etrafında. Kendi çocukluklarını özleyen, şimdiki bayramları küçümseyen… Bi değişiklik yapın, bu kez siz onlara sorun “nerede o eski bayramlar, teyzeciğim?” diye. “Ne bileyim ben, nereye kaldırmışsan oradadır.” Cevabını alacaksın. E, o da bir anne en nihayetinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Eli öpülesi insan, sana da merhaba!

3. Eli öpülesi insan, sana da merhaba!

Bazı insanlar vardır, genç desen genç değil – yaşlı desen hiç değil. Elini öpmeye kalkarsın, tokalaşmaya çeviriverir. Ulan baştan söylesenize rezil olduk komşunun kızına demek istersin, diyemezsin. Bir dahaki bayrama ne yapıp yapmaman gerektiğini hafızaya alırsın. Artık adamına göre muamele

2. Beni bu şekerler, tatlılar mahvetti…

2. Beni bu şekerler, tatlılar mahvetti…

Her gittiğiniz yerde size bir şeyler yedirirler, içirirler. Yemezseniz vallahi de darılırlar. “Ellerimle yaptım, bak bu yeni tarifim” diye diye o tepsiyi bitirme emellerine sizi de alet ederler. Şeker yersiniz, tatlı yersiniz, üstüne kahve içersiniz, o da yetmez zeytinyağlı sarma vardır, vardır da vardır… Hepsi de güzel şeylerdir. Kötü yanı yedikten sonra başlar. Fitness salonlarında geçirdiğiniz onca saat boşa gitmiştir işte. Yeni kalorileriniz hayırlı olsun

1. Ben daha büyümedim, çocuğum ben çocuk!

1. Ben daha büyümedim, çocuğum ben çocuk!

Özellikle bayramdan bayrama görüşülen tanıdık ziyaretlerinde “Sizin çocuk da ne kadar büyümüş, maşallah” laflarını duyarsınız. İşte o zaman başlar o sorunsal. “Bayram harçlığı verecekler mi vermeyecekler mi?” Büyümekle büyümemek arasında kaldınız işte! Eeee yeni nesil de çabuk serpilip olgunlaşıyor canım, hep o dizilerden etkileniyorlar.

BONUS : Daha gidecek yerler var biz kalkalım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın