Görüş Bildir
Haberler
Başrol Sensin! Kanal D'nin Yeni Yayın Dönemi Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Başrol Sensin! Kanal D'nin Yeni Yayın Dönemi Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Kanal D, yeni yayın dönemine önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava’da düzenlediği lansman ile başladı. Geceye Kanal D yapımlarının oyuncu ve ekiplerinin yanı sıra sinema, tiyatro, müzik, televizyon ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı. Kanal D’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı ‘Başrol Sensin’ temalı tanıtım filmi de ilk kez yayınlandı. Büyük beğeni toplayan video, #BaşrolSensin etiketiyle Twitter’ın trendleri arasında zirvedeydi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ev sahipliğini Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı’nın yaptığı geceye; Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören de katıldı. Demirören, “Çok mutluyum, Kanal D ailesine başarılar diliyorum. Güzel bir sezon bizleri bekliyor” dedi. Saygı ise, “Güzel bir çıkış yakalamışken, hem kutlayalım hem de iş ortaklarımızla bir araya gelerek keyifli bir gün geçirelim istedik” şeklinde konuştu. Davette, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’, müzik ziyafeti yaşattı.

BAŞROL SENSİN

Kanal D’nin, 2021-2022 yayın dönemi tanıtım filmi yayınlandı. Yeni sezonda ekranda olacak dizi, program ve haber yüzlerinin yer aldığı film, ekrana gelir gelmez ses getirdi.

Yönetmenliğini Metin Arolat’ın yaptığı tanıtım filminde; Kanal D’nin yeni sezona da damga vuracak dizileri Sadakatsiz, Camdaki Kız, Baht Oyunu, 16’ıncı kez izleyici ile buluşacak olan fenomen Arka Sokaklar, yakında ekrana gelecek Yargı, gündüz kuşağına renk katan Kırık Hayatlar dizilerinin başrol oyuncuları izleyiciye tek tek “başrol sensin” dedi.

Kanal D’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen programları Neler Oluyor Hayatta, Gelinim Mutfakta, Ece Üner ile Susma, Çok Güzel Hareketler 2 ve Şarkılar Bizi Söyler’in sevilen ekran yüzleri, güvenilir haberin adresi Kanal D Haber’in sunucuları da yeni yayın dönemi filminde yerini aldı.

‘HEYECANLA BEKLİYORUZ’

Gecede giydiği kıyafetle farkını konuşturan oyuncu Kaan Urgancıoğlu, yeni dizisi ‘Yargı’ hakkında; “Aşırı heyecanlıyım doğrusu. Anneannemin fikrine çok önem veriyorum o fazlasıyla beğendi, sosyal medyadan gelen yorumlar çok güzel. Daha ne diyebilirim ki? İzleyiciyle buluşacağımız günü bekliyoruz” dedi. Dizinin diğer başrolü Pınar Deniz, “Uzun zamandır televizyonda yoktum.

3-4 bölüm okudum ve bir diğer bölümü okumak, oynamak için sabırsızlanıyorum. Seyirci her bölümde şok içerisinde kalacak” dedi.

YILDIZLARIN SAHNESİ!

Baht Oyunu’nun oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Hande Subaşı, Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu, ‘Çok Güzel Hareketler 2’nin yıldızlarından Safa Sarı ve Ayla Çelik sürpriz şarkılarla sahne alarak geceye renk attı. Subaşı, “Benim için çok farklı bir rol beğenilerek takip edilmesi, beni inanılmaz mutlu ediyor. ‘Baht Oyunu’ sürprizlere açık bir iş harika yeni sezon bizleri bekler” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın